fredag 29 september 2017

Roliga bilder på fulla människor

Fulla människor , med gubbar. Alkohol kan vara roligt på många sätt. Ibland för att man har roligt – och ibland för att man beter sig roligt. I detta klippet får vi se ett gäng överförfriskade människor som ramlar runt och bjuder på lustigheter.


QUIZ: Säg vad du tycker om dessa bilder – och vi avslöjar om du är en jobbig perfektionist.

Får du panik när saker är i oordning eller är du lugnet själv i den sjukaste stormen? Skådespelare är bra på mycket, men de kan inte göra allt. Bara tack vare det kan vi nyktra och ordentliga människor hånskratta åt alla fyllon och alkisar i dessa klipp. Om det här klippet på till synes asberusade vilda djur är helt äkta, att de verkligen åt av samma frukt och blev fulla samtidigt eller om det är klippt eller fejt spelar ingen. Såhär är folk fulla i alla åldrar.


Full gubbe muckar med bussar ;)ruffe. Listan med de roliga bilder på Jesper. VulpesVulpesDock så är ju väldigt många religiösa människor faktist korkade.

Läsarfoto: Magdalena Jernström. Varning för fulla människor som kommer krypandes över vägen och en pik till rika bilägare som inte betalar parkeringsavgiften bjuder vi på idag. I vintras bad vi er läsare skicka in bilder på roliga skyltar ni sett i Sverige eller utomlands. Två av dem har vi visat . Alla har vi den där kompisen som alltid blir liiiiite för full på festerna och somnar på något tjusigt ställe tidigt på kvällen. Här är killar som hade kul på sin fulla och sovande kompis bekostnad – och det är hur kul som helst!


Hur gör man när ens vän har blivit för full och somnar på festen på något olämpligt . Hur beter man sig när man har druckit alkohol egentligen? Några av de gjorde dessutom en del märkliga saker. Ibland gör människor märkliga – och roliga – saker på fyllan.


En sammanställning av roliga djur som agerar som människor. Kolla in dessa roliga djur filmer och. Den mest kompletta sökmotorn för bilder på nätet. Roliga olyckor Sammanställning.


Video Download 3GP, MP HD MP And Watch roliga video på feta människor Video. De roligaste stunderna i världen !

Ta det lugnt, ta det lugnt. Ett wifi som jag litar på till 1! Effektiv rengöringsreklam. Det är sent på natten och en normal människa möter en överförfriskad herre, som frågar: – Urschäkta mej, kan du säga hur många bulor jag har i pannan? Bra, då är det bara två stolpar kvar tills jag är hemma… – Vilket djur är lättast att omvandla till något drickbart?


Att sätta på sig byxor på överkroppen är ju ungefär lika smart som att cykla utan framhjul. För en sån patetisk människa skapar ingen välvilja till någon förutom folk som skrattar Åt honom! Hoppas han och 9 av jordens befolkning som ungefär är lika intelligenta utplånas av . Att se berusade människor som har lite svårt med balansen är alltid skoj. Tur då att man aldrig själv har haft några liknande problem någon gång alls.


Slumpade roliga filmklipp. Att montera möbler från Ikea kan ju vara något frustrerande ibland. Terry Tate är tillbaka, denna gången . När man väl har satt ihop allt så ligger det några skruvar kvar på golvet och stirrar på en, och man får ta isär allt igen.


För att följa instruktionerna i broschyren gör väl ingen, eller? För att göra hela processen lite roligare kanske man ska vara . ROLIGA ANIMERADE GIFFAR. I Frankrike hade Belle ofta lagt märke till att Vera kunde charma människor.


Det berodde dels på hennes fräkniga ansikte, breda leende och vanvördiga humor, dels på hennes intresse för allt och alla. När hon berättade en historia blev den till en serie bilder. Vera var dessutom en god lyssnare – en av dessa sällsynta . Nu är det fest igen i vårt område. Vi har restauranger, pubar och festlokaler i närheten där vi bor.


Fest i lokalen är det 2-ggr i veckan och människor från festerna, pubarna och restaurangerna hänger utanför vårt hus. Dom skriker, bråkar, hånglar runt, ramlar omkull i våra buskar osv. På bargig dricker man och tar bilder med massa fulla människor på klubbar runt om i Sverige.


Nuförtiden spelar jag på. Men det roliga avslutades tyvärr ganska fort då jag ramlade in i väggen och vred sönder hela mitt ben och typ i princip ” krossa” mitt knä i 2a cellen jag tävlade i. Jag fortsatte köra och .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.