torsdag 28 september 2017

Standardlängd golfklubbor

Det pratas mycket om custom fitting idag och för oss är det en självklarhet att kunna erbjuda dig skräddarsydda golfklubbor. Vet du av erfarenhet att du spelar bäst med standard längd men guiden säger att du ska ha ½ tum längre klubbor så går du naturligtvis efter vad du själv tycker är bäst. En järnklubba är en golfklubba som används för att driva bollen mot hålet.


Huvudets primära särdrag är en stor, platt, vinklad yta. Wishon Golfs stora nyhet för året är något så revolutionerande som ett järnset där alla klubbor är lika långa, men med en konstruktion och loft som gör att alla slaglängder stämmer ändå.

Järnklubbor används i en mängd olika situationer, . Den stora fördelen vid custom-fitting är att alla klubbor blir exakt lika att svinga med. Samma längd , samma MOI, . Om det tjockaste skavmärket på tapen är i centrum på din klubba, så är din lie bra. Om märket är mera framåt hälen på klubban, är lien alltför platt.


Numera har Natural Golf skräddarsydda golfklubbor för just Natural Golf med rätt lie, rätt längd på skaftet, rätt grepp m. Mäts med lagerskaft och grepp vid standardlängd. Mycket handlar om marketing och att sälja golfklubbor och även det kan man se igenom om man är öppensinnad.

I dagens svensk golf ser man bilder på rätt . Klubbhuvudena på golfklubbor tillverkas på två olika sätt - gjutna eller smidda. Har börjat spela golf igen efter ett år långt, och det har ju hänt en hel del sen jag spelade sist. Det jag oroar mig mest om är, rätt längd på klubborna, jag är 1lång och spelar i dagsläget med standard herr klubbor(köpte dom i höstas) Och jag undrar hur viktigt det är att . OneSwing SLi (Single Length irons) järnen är designad för att förbättra ditt spel utan att några svingförändringar behöver göras. Alla järnen i setet är designande i samma längd (normal längd för en järn 7:a), vikt och lie vilket gör det möjligt att använda samma uppställning (bollposition, fot placering osv.) och sving för alla . Letar du efter kontinuitet och stabilitet i ditt spel med järnklubborna?


Vill du spela med liknande klubbor som Bryson DeChambeau? Vad är skillnaden mellan vanliga golfklubbor och ett set från Pinhawk SL, golfklubbor med samma skaftlängd? Som du säkert vet ökar längden på varje klubba i ett vanligt järnset med 5 . På Alec´s Golf kan vi erbjuda våra småttingar allt från juniorset , lösa klubbor och golfhandskar till plastbollar för de minsta att träna på ute på gräsmattan. Vi erbjuder junior golf från UsKids, Callaway och Cobra och Ping. Junior golfklubbor görs med olika längd för olika åldrar.


Sugen på att köpa nya järn? Börja med att följa vår guide för att hitta vilken typ av klubbor som passar dig. Men kom ihåg att testa ordentligt före köp, bar.


Har man dock inte tillräckligt hög svinghastighet är det bättre att även ha grafitskaft på järnklubborna då tappet av längd överväger vinsten i känsla.

När du svingar en golfklubba så är det inte enbart krafter i längdled som du sätter på klubban utan det kommer även krafter i sidled. Stenson har ju en längd som är larvigt lång och då använder han ändå knappt sin driver. Han är en av tourens bästa ballstrikers och hans långa slag är ju definitivt den största styrkan, medan puttningen är hans tydligaste svaghet.


I 40- årige Stensons bag finns gammalt som ungt Callaway-material. Här hittar du golfklubbor för alla spelare – såväl för junior som senior och såväl för nybörjare som låghandikappare. Behöver du en driver, putter, gw, annan wedge eller hybrid – eller ett helt järnset eller till och med komplett golfset med bag?


Eller är du ute efter en järnklubba med förlåtande egenskaper, i en viss längd och . Nej du är inte lång nog för att behöva förlängda klubbor, standardlängd passar väl. Golfklubbor nybörjarfrågor. Helt ny äkta Slazenger V3Chippermed standard längd och lie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.