fredag 23 maj 2014

Annons hemsida

Om du blir affiliate kan du tjäna fina pengar på din hemsida. Som affiliate kan du tjäna pengar på varje klick, men det är ännu vanligare att man får en viss procent på varje produkt eller tjänst som säljs via din hemsida. Om du till exempel gör reklam för en leksaksbutik på nätet och en besökare klickar på din annons slussas . Om du har byggt en mycket omfattande och innehållsrik hemsida eller blogg som har många besökare har du goda möjligheter att tjäna riktigt fina pengar på den.


Självklart kan du tjäna pengar per klick som Adsense och få en viss procent på varje köp som görs via dina affiliatelänkar, men om du har en . Antingen kan man starta ett företag som Boxman, Boo eller Dressmart och försöka göra miljoner i vinst, eller så kan man göra det som allt fler privatpersoner som har en hemsida har försökt göra.

Sätta upp en annons på sin sida och på det sättet försöka tjäna en kosing. Denna sida handlar om hur du med en hemsida kan . Undrar om ni känner till några bra reklamsponsorer man kan sätta upp på en hemsida ? Det ska även visas rätt annonser för rätt besökare osv. Ifall du som annonsör ansluter dig(skriver avtal) med ett affiliatenätverk kan webbplatsägare, så kallade publicister som också är anslutna till nätverket då välja att marknadsföra dina annonser och produkter på sin hemsida för att sedan få en provision.


Kortfattat kan man säga att publicisterna skickar kunder till dig och dom . Dec Jag tycker personligen att Adsense är det absolut bästa affiliateprogrammet som finns och ingen webbsidesägare bör missa chansen att använda Adsense på sina hemsidor ! För varje person som sedan klickar på annonsen tjänar du någon krona, vilket brukar vara allt mellan 1-kr beroende på typ av annons.

Oct Inkludera “Call to action” i din annons. Med “Call to action” menar jag att du ska uppmana de som ser din annons att göra något på din hemsida. Vad kan besökaren göra på din hemsida ? Kanske kan du locka med ett erbjudande “ Testa våra prisbelönta kuddar!


Köp påslakanset men betala bara för . Tillsammans visar vi att effektiv reklam gör nytta. För näringslivet, för individen och för samhället i stort. Boka ett möte med mig så berättar jag mer. Endast ett företag per sökord och ort.


Kan köpas lokalt eller rikstäckande. Kan länkas till hemsida eller infosida. Grafiska annonsen är statisk, ej, rörlig. TJÄNA PENGAR PÅ DIN HEMSIDA.


Tips om hur du kan tjäna pengar på din hemsida. Om du har en egen hemsida har du möjligheten att tjäna lite extra pengar genom att visa reklam på din hemsida. Att ha reklam på sin hemsida kan vara ett bra sätt att tjäna in lite extra . Assistanskolls nyhetsbrev (gäller de som annonserar vid tidpunkten då Nyhetsbrevet skickas ut).

På vår hemsida har vi två typer av annonser , tjänsteannonser samt banners enligt nedanstående specifikationer. Annonsera på hemsida och nyhetsbrev. Det finns också möjlighet att annonsera i vårt nyhetsbrev Skolledare. För annonsförsäljning samarbetar vi med Mediakraft. Visa en säljande beskrivning för alla dina annoser för att öka din exponering!


SKOGEN erbjuder annonsmöjligheter på vår webbplats i form av banners och utlysning av skogsjobb. Snabbt och kostnadseffektivt kan du profilera dina produkter och tjänster på skogsbrukets välbesökta webb. Hur lägger jag till annonser på hemsidan ? Du som är huvudadministratör eller administratör- hemsida kan lägga upp . Kopiera länken för att dela inlägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.