måndag 26 maj 2014

Måla betonggolv epoxy

Vill du ha ett slitstarkt golv ? I denna gör-det-själv film om att måla obehandlad betong får du några goda råd om hur du lyckas på det. Entré Golvfärg är en blank vattenburen golvfärg som används till betonggolv inomhus. Entré går även att använda utomhus på till exempel balkonggolv och trappor.


Tvåkomponent epoxifärg till målning av betong , vägg, tegel, asfalt, trä, pool och stål.

Hangar ingår i ett målningssystem. Epoxifärg till målning av källare, garage, betonggolv , industrilokaler m. Epoxifärg används inom måleri och industri för att måla objekt och ytor som utsätts för kraftigt slitage och exponering av kemikalier och lösningsmedel. Har man den typen av rum i exempelvis verkstäder, garage osv och vill ha en stark yta som inte bara är fin utan också håller och är slitstark rekommenderas ofta att man målar med epoxifärg. Halvblank, vattenbaserad 2-komponents epoxifärg (bas och härdare), avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och mekanisk beständighet.


Luktfri under målning och härdning. Ett set räcker till ca m², beroende på underlagets . Dessutom rätt billigt) Alla golvfärger släpper igenom fukt till viss del, men t.

Det finns andra alternativ till att måla , t. Epoxi har så små porer att det ofta tar för lång tid för ångan att passera jämfört med tillströmningen underifrån. Jag har tänkt måla med 2-komponents epoxi , slitstark färg som verkar tåla ett liv i garage. Skulle vilja ha tips om vart jag köper färg billigast, dsån här färg är inte gratis direkt, och golvytan är på c:a 1kvadrat så det lär gå åt en del färg. Har kollat på biltema, och med en snabb huvudräkning kommer jag . Du kan välja att måla ditt golv.


Några lager färg är ett fullgott alternativ som inte kräver någon större ekonomisk investering. Du bör dock måla golvet ett antal gånger eftersom betong har en tendens att suga åt sig färg vilket kan leda till att resultatet blir fläckigt. Jag ska nämligen måla mitt garage golv. Det är även bra att lägga en primer innan du . Man ska använda för att det ska hålla. En annan sak är vad ska jag tvätta.


Väljer du att måla om ett redan målat golv är det viktigt att ytan slipas matt och att all löst sittande färg skrapas bort. Vid övermålning är resultatet beroende på den gamla färgens hållfasthet och vidhäftning. Hagmans tvåkompontentiga epoxifärger. Det mest intressanta var att klinkers inte var mycket dyrare än den golvfärgen med flagor som .

EPX-V Golvfärg är en snabbtorkande, blank, vattenburen. Avsedd för målning av betonggolv inomhus, där det krävs en färg med god kemisk och meka- nisk beständighet. Tack vare sin goda beständighet är den lämplig för industri- och lagergolv , golv i garage, tvättstugor etc.


Betongytor kan även målas med vattenbaserade produkter som har utvecklats som alternativ till konventionella lösningsmedelsbaserade produkter. Den har obetydlig lukt . Om den belagda ytan är fuktig kan TEKNOFLOOR PRIMER 306F-epoxilack användas för grundlackering. Täckmålning Beläggningen appliceras 6–timmar efter . Blank tvåkomponent vattenspädbar epoxi för målning av betonggolv inomhus som utsätts för större slitage.


Kan även användas på golv av trä eller fiberplattor. Vid målning av max skikt får man en diffusionsöppen behandling. Halkskyddsmedel kan tillsättas. Gulnar vid påverkan av UV - ljus.


Måla betong med TreStjerner Sigural Epoxyfärg. Ytan skall vara fri från fett och oljor. Tidigare målade epoxyytor skall rengöras med JOTUN Kraftvask.


Nygjuten betong skall torka minst månader innan vidare behandling. Vi har produkter från de enklaste typer av dammbindning till avancerade beläggningssystem med infärgning och kemikaliebeständighet. Vi erbjuder även betongpolering och golvmålning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.