tisdag 27 maj 2014

Trappstege för trappor

Aluminiumstege som enkelt ställs i trappan eller på andra ojämna nivåer. Tre sektioner med sju steg (3x7). Maxhöjd stege : m, räckvidd m. Flexibel trapphusstege för arbete i trappor och platser med ojämn stödyta.


Alla ben kan justeras individuellt för stabil placering och säkert arbete.

Stegar och byggställningar från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Byggställningar är ofta nödvändiga vid renoveringsarbeten.


Många väljer att hyra en ställning men har du en egen ställning och en bra stege så får du större frihet. Med en stege jobbar du säkrareDu ska inte vara rädd för att utföra arbeten på hög . TRAPPHUSSTEGE WIBE 77S 5-STEG 25M. Trapphusstege för flexibilitet!


Stege optimerad för alla typer av arbeten i trappor och på platser med ojämn stödyta.

En trappstege är ett utmärkt hjälpmedel både på arbetet och i hemmet. Multifunktionell stege som kan användas i trappor , med utdragsfunktion för säker arbetsställning på höga höjder. Jag jobbar som målare och har råkat ut för detta några gånger och det är inte kul men det går om man sätter en stege längs med väggen och en lr två planka(or) på den.


Massivt trä är ett slitstarkt naturmaterial. På K-rauta hittar du ett stort utbud av prisvärda stegar. Vi erbjuder bland annat pålitliga enkelstegar, kombistegar och trappstegar från Zarges och Eurostar.


I många användningsområden är en trappstege ditt säkraste alternativ, just tack vare modellens stabilitet. Sveriges i särklass bredaste sortiment av stegar, trappor och ställningar. Multifunktionell, utdragbar stege som kan ställas i trappor , kompakta transportmått i robust, hållbart utförande. Enkel att transportera och kan fällas ihop för mer plats.


Med automatiska gångjärn av stål. Stegsida av strängpressad aluminium för högsta stabilitet. Idealisk för arbeten i trappor , sporthallar, salar osv.


Bekväm och precis höjdjustering från stegpinne till stegpinne i steg om 2mm. Säker låsning genom hakar med . Teleskopstegar Längd upp till m.

En mycket flexibel stege , kan även användas i raka trappor. Utmärkt för arbeten i trappor. Dubbel trappstege med ställbar höjd. Automatisk säkerhetslamelled av aluminium som är enkelt att hantera. Stege som kan vara både anliggande stege och smidig trappstege för.


Kan förvandlas med enbart ett få antal handgrepp. Arbetshöjden kan ställas in stegpinne för stegpinne på alla varianter. Förbindningen stegpinne-stegsida genom stabil kvalitetsfläns från ZARGES.


Hjulförsedd trappstege med plattform och säkerhetsräcke, helt i aluminium.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.