fredag 30 maj 2014

Baracker säljes

Bodbörsen köper, säljer och hyr ut bodar och kontorsmoduler som arbetsbodar, baracker , manskapsbodar, personalbodar, kontorsbodar, container och hjulbodar. Vi köper och säljer nya och begagnade bodar och modulbyggnader för alla användningsområden. Personal, Kontor, Bosta Dagis samt Sanitetsbodar och förrådscontainrar i olika storlekar.


Vi köper bodar och modulbyggnader på plats och ombesörjer demontage samt transport med egen personal. Baracker till salu från Kr.

Byggbaracker säljes och köpes. CRAMO CKontorsmoduler: Nu demonterad byggnad om 70st inplastade bodar, färdiga för avhämtning, á ca 2. Det är fullt komplett med brandtrappor och hissar samt ventilationssystem. Dessa har stått på kärnkraftverket OKG i Figeholm och är i gott skick då de har renoverats. Säljes styckevis, pris: . Begagnade bodar och vagnar.


Här har vi samlat alla begagnade bodar och begagnade vagnar till salu. Du som letar efter begagnade personalbodar och manskapsbodar, begagnade kontorsbodar, hygien- och toalettbodar samt verktygsbodar hittar alla sådana objekt här.

Det gäller även begagnade vagnar . Type, Modul bestående av bodar. Nypriset på dessa moduler ligger på ca 500Tkr ex moms. Diverse inredning, väldigt bra ytskikt både invändigt och utvändigt. Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning: jackor billigt 300:- timmar sedan - Citiboard.


Kläder, skor och accessoarer. Vatten, el och avlopp är förberett för att bara kopplas på. Det som tillkommer är frakt och ev installation. Bergfästen Inklusive kil.


I kraftigt varmgalvaniserat material. Används vid bergförläggning oc. Liten och smidig borrigg, lätt att ta på släp Byggd av Borro Geotechniques Sweden Har en.


Auktion på internet med 5st baracker. Dåligt skick, påbörjad renovering. Tak läcker, och isolering fuktig på vissa ställen i taket. Moduler anpassande för tillfälligt boende.

Möblerade med säng, köksutrustning, toalett med dusch. Vi hyr ut och säljer boendebodar, studentboende, m. Hyr flyttbara moduler och baracker från oss. Bekanta dig med vårt sortiment av produkter till uthyrning och ta kontakt! Jakobstad - Österbotten.


Flyttbara lokaler med hög kvalitet Expandia levererar flyttbara lokaler, moduler, paviljonger och baracker i högsta standard. Antalet barn i för- eller grundskoleålder växer med de kommande åren. Planera för det oplanerade.


Därför Expandia Expandias moduler är både moderna och enkla att hyra. GRATIS annonsering för alla. Jag har en sån stående eventuellt. Annonsera begagnade och nya saker.


Jag tror den är värt cirka 300tkr. Jag undrar hur livet är på vänstersidan av klockkurvan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.