torsdag 29 maj 2014

Hjullastarutbildning norrbotten

Intensivkurs för körkort i Norrbotten. Med denna utbildning och kompetensprov för hjullastare säkrar du maskinförarkompetens med sikte på yrkesbevis. Det utbildningsbevis du får efter godkänd grävmaskinsutbildning kan du tillsammans med intyg på månaders erfarenhet byta till ett yrkesbevis för arbete med grävmaskin från transportbranschen TYA.


Maskinförarutbildning - utbildning, heta arbeten, hjullastarutbildning , maskinförarutbildning, truckutbildning, arbete på väg, farligt gods - företag, adresser, telefonnummer. När du går grävmaskinsutbildning passa på att även ta hjullastarutbildning samtidigt.

Då du kör båda utbildningarna samtidigt så får du med dig mycket från grävmaskinsutbildningen som du har nytta av när du skall använda hjullastaren. Hjullastarutbildning för material- och godshantering. Säkra din maskinförarkompetens med sikte på yrkesbevis. Utbildningen vänder sig till alla som arbetar med hjullaster.


För att genomgå kompetensprov för hjullastare krävs en erfarenhet av maskinen på cirka månader. NUAB - erbjuder truckutbildning, hjullastarutbildning , traversutbildning, liftutbildning samt fallskydd. Merparten av våra kunder finns i Norrbotten och Västerbotten.


Den planerade hjullastarkursen med inriktning godshantering genomfördes på TTC lördagen och söndagen den – juni med FAK-F:are.

Under lördagen var Mats Ottoson tillsammans med Sven Stark (TTC lärare och FAK-F medlem) . Linköping, Östergötland - Kallax, Norrbotten. Forsvarsmakten - Luleå, Norrbotten. Affärsverksamhet i angränsande län till Norrbotten — 3annonser. Alla annonsörer Privat Företag. Körkort B är ett krav, travers, gaffeltruck och hjullastarutbildning är meriterande.


Dina personliga egenskaper. Du måste vara noggrann, strukturerad och ha god samarbetsförmåga. Du är serviceinriktad och har lätt för att förstå kundens behov. Du är en självgående person som kan filtrera information och prioritera uppgifter.


På Blocket kan du se Tjänster annonser i Angränsande län till Norrbotten. Student med truckkort sökes till lagerpool. Vi söker dig som vill ha en befattning som är både praktisk och administrativ.


Som person trivs du med att jobba självständigt likväl som i grupp, där du är drivande och söker lösningar . Exempelvis har LAN i Norrbotten prövat att genomföra nätverksteknikerutbildningar med enbart kvinnliga deltagare. De som gick kursen var MTE Jönköpings bandvagnsförare.

FAK-F och bandvagnsförare från FAK Borås deltog under ledning av C-G Liderfeldt och Thomas Johansson från Södra Skog. Försvarsmakten – blocco siti per adulti ipad Norrbotten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.