torsdag 22 maj 2014

Motorbåt auktion

Vi listar de bästa online båtauktionerna i Sverige. Här kan du köpa båtar från sajter billigt. Auktion - dagar kvar . Alla båtauktioner på ett ställe! Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus.


Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.

Antikviteter, möbler, konst, design och mycket mer. Denna motorbåt säljes på uppdrag av ett företag. Denna båt säljes på uppdrag av ett företag. Nu säljer vi vår fina båt eftersom vi inte åkt på år i den den står inom hus Mycket fint skick. Sep Välvårdad motorbåt Nimbus Nova som ger ett gott intryck vid dokumentation.


Drev: Volvo Penta DP-drev (sötvattenkylt) med rostfria propeller. Motor: Volvo Penta KAD 300. Fynda Båtar i massor av auktioner.


Här annonserar vi egendom som utmätts och som ska säljas för att någons skuld ska kunna bli betald.

Yachtbroker är ett skandinaviskt och Nordeuropeisk nätverk av proffsiga båtmäklare. Det finns alltid en lokal mäklare som kan hjälpa dig med försäljningen av din båt. Maskiner och drev är uttagna och maskinerna har varit uppstartade som ett led i de skadebegränsade åtgärderna . Sealine S3 en lycka välbyggd och komfortabel båtmodell ifrån Engelskt kvalitetsvarv. Detta exemplar är välskött samt mycket välutrustat och uppvisar ett gott helhetsintryck. Hänsyn taget till ålder är båten i mycket gott skick och har få anmärkningar.


Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Feb Många har gjort sina livs bästa båt - eller prylköp i Hamnen. Starta båtsäsongen med ett riktigt bra klipp på en ny jolle, ett nytt segel, en värmare, trailer, luftsanerare, ankarspel eller varför inte en tuff motorbåt. Torrspricka bakom fönstret.


Wonderful wooden model of famous Riva speedboat, in good condition. Wijk bij Duurstede, the Netherlands. Passa på och fynda idag! Avslut varje måndag och visningar varje Fredag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.