fredag 30 maj 2014

Båtmotor blocket

Motorer som finns hemma på lager. Alla är inte leveranskörda eller servade, så ring eller maila gärna innan. Kort rigg, inbyggd tank. Köpt ny nu sommaren -17.


Nyservad och har gått endast timmar. På Blocket kan du se Båtar annonser i Hela Sverige.

Flytbrygga Fritidspaket EkoSmart med Landgång. Begagnade Fogelsta båttrailers. Snöslunga, Mercury 6hp 4-t båtmotor mm mm. St Optimum arbetsstolar. Seastar rattpump för infällning.


En mycket trygg båtmotor som levererar i alla väder. Sedan ett drygt år tillbaka väntar Ronny Fager på den utombordare han betalde kontant för av en man han. Det börjar bli bråda dagar för polisen när det gäller båtrelaterade brott.


Nu går Polisens Båtsamverkan i Älvsborg ut med en allmän varning om bedragare som bluffsäljer båtmotorer på Blocket.

Läs här om deras metoder så att du slipper bli drabbad. Jag har jagat en ny båtmotor i sex år, och har tid att vänta. Så jag fortsatte att hålla koll på annonsen och såg att . Polisen upptäckte att två stulna båtmotorer var till salu på Blocket. Spåren ledde till Simrishamns kommun, där två personer greps för häleri. Annonsören misstänks nu för stöld alternativt häleri.


Mannen fick se sin stulna båtmotor annonseras ut på köp- och säljsajten Blocket. För ca år sedan köpte jag en båtmotor , detta var i samma veva som man började få upp ögonen för det motsatta könet vilket gjorde att jag såg framför mig hur jag med lätthet skulle belägra byns unga kvinnor när jag tog dom på en båttur i månskenet med denna best. Av risk att bli uppringd av antikrundan säljer ja nu gamm gamm motorn som ändå bara står i skrubben och skäms. Det är väl ungefär här det.


Stulen båtmotor till rätta. Två personer är misstänkta för stöld efter att ha tillgripit en båtmotor och försökt sälja den vidare på Blocket. När den stulna utombordsmotorn annonserades ut på Blocket kände Niklas omedelbart igen sin egen motor. I förra veckan stals den från hans båt som låg vid kaj i sydvästra . Det gifta paret misstänks för både stöld och häleri av båtmotorer , samt för att ha stulit en båt. Makarna greps av polis sedan de satt ut en annons på blocket.


Lättdrivna båtar är på frammarsch och på Blocket visar statistiken att snipan är den mest sökta båttypen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.