torsdag 29 maj 2014

Lunningskälke till traktor

Det finns många fördelar med att använda lunningskälke eller lunningspulka som den också kallas. Slipp stockar som glider eller fastnar mot olika hinder i skogen såsom stenar, träd eller stubbar. Genom att kälken glider fram bra mot underlaget så skonar du också skogen genom att använda den som arbetsredskap. Smidig och lätt konstruktion, pulverlackerad och galvad för lång livslängd.


Metallskidor med utbytbar slityta i polyetenplast. Skidorna har pendelstag i nosen för att förhindra att skidan slår runt. Fjädrat drag och ledad taggbanke på främre släden som gör den användbar till lunningskälke separat. Mycket prisvärd timmersläde . Marknadens smidigaste lunningsverktyg! Företaget konstruerar, tillverkar och marknadsför redskap och tillbehör till entreprenadmaskiner.


Med lunningskälken , RYE 720c, släpar du ut ved eller virke ur skogen även om det finns trånga passager, stenar och stubbar. Funderar på att köpa denna modell, verkar vara stabil, kedja, stag mm ingår. Någon som har en sådan och testat den?


Lunningskälken RYE 720c. LUNNINGSKÄLKE FÖR SKOTER, ATV OCH HÄST. Väse vajerkran med hydraulisk sväng och trådlös vinchning. Vi säljer marknadens bästa fyrhjulingar. Fyra fabrikat säkerställer att alla typer av användare hittar sin maskin, till rätt pris.


Oavsett om Du är professionell brukare eller fritidsanvändare så finns både maskinen och utrustningen hos oss. Vi har självklart egen verkstad för montering och service. This Pin was discovered by Peter Larson.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Duktig lastbilschaufför. Panthera vägsladd - för bil, traktor , fyrhjuling, häst mmPantheraGymEquipmet. Tippvagn för ATV CGNORDABsv.


Lövträden - en framtidsresursForest History Nils Olof Jerling. Vi tänkte låna svågerns timmerdoningar men med en otålig svärson på besök under helgen så blev det ett hemmabygge istället. Kanske gillar du: Vi blev med traktor !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.