torsdag 22 maj 2014

Trissjolle

Vi vill också tacka klubbkamraterna Claes. Laurent, Sten och Stig Caap i Norrköpings Segel Sällskap för deras tips. Sist, men inte minst, vill vi tacka Björns pappa, Berndt Sandberg, för all hjälp vi fått av honom med att renovera båten. Funderar du på att köpa en begagnad trissjolle för att tävla med – köp en!


Extreme trissjolle sailing. Har köpt en trissjolle , men hur riggar man den?

Visst, det går att få hjälp, men kan man hitta en instruktion någonstans, typ ikeabeskrivning? Det är ju bra om man kan klara det själv! Vindan :huh: Taggar: Ingen . Totalt tror jag att mer än 5. ABC-fabrikens bruksanvisningar. De gäller i huvudsak än.


ABC-fabrikerna finns ju inte längre. Trissjollar har tillverkats.

Delar finns bl a hos KungälvsPlastservice, t ex Raceutrustningen. TRISSJOLLEN - TRISS-RACE. Den låg uppåner i det långa gräset bakom ett av uthusen.


Bara att få den på rätt köl krävdes en enorm ansträngning och det skvalpade från flyttankarna . Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Segrande besättning blev Klara Wester och Rebecca Netzler, Göteborgs Kungliga Segelsällskap, som därmed också blev historiska som den första kvinnliga besättningen att vinna tävlingen. Hyr ut min mycket fina trissjolle ink. Fall och liknande neddraget till akter för att underlätta för ensamsegling men passar även bra för två personer.


Flytvästar finns att låna. Vid längre uthyrning kan äv. Vill du få tillgång till hela artikeln? Nationalencyklopedin, trissjolle. Samlingssida för artiklar om trissjolle.


Båten får bara föra sådan reklam som tillåts i KSR, Appendix Kategori C. Utöver de hinkar som är fast utrustning i trissjolle typ 4). Elektronisk eller mekanisk tidtagarutrustning. Bra o skön jolle en av mina favoriter änså länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.