onsdag 28 maj 2014

Test små skåpbilar

Fiat Fiorino är av skåpbilarna i den minsta klassen. Det är bilar som rymmer upp till fyra kubikmeter. Totalvikterna kan vara ända upp till ,ton. Vissa modeller klarar laster på över 8kg.


Under året har det tillkommit ett par nya modeller annars är merparten några år gamla förutom ett par veteraner som väntar på att bli utbytta och uppdaterade.

Tvåan skulle i redan efter typ en billäng men den var död före laddtrycket kom så försökte man starta på tvåan blev det gubbstopp med en smäll från drivlinan. Automat skulle nog gjort underverk i den bilen. Mycket växlande blev det, men förvånansvärt snabb var den med tanke på biltypen. Om du med BRA istället menar en bil med stryktåligt lastutrymme och bra lastförmåga så duger de flesta skåpbilar. Har du behov utav ett stor utrymme så kan du ju bortse ifrån Kangoo,Caddy och Combo samt andra bilar i liknande storlekar då de helt enkelt är för små.


Alla Mercedes transportbilar blir eldrivna. Första bilden på nya Mercedes Sprinter. Ford Transit laddhybrid.

PSA:s och Toyotas nya gemensamma transportbilar. Halvnya Caddy blir stryktålig Alltrack. Skrotmaskin tuggar i sig en hel bil.


Mahindra Jeeto – transportbil med en cylinder . Här kan du alltid läsa om det senaste från byggbranschen. Utbudet av små transportbilar är stort och det illustrerar den stora efterfrågan. Egenföretagande hantverkare och bilbud är den huvudsakliga marknaden vilket också visar på skillnaden i behov. Vilken bil man väljer beror alltså i hög grad på hur den ska . Nya Volkswagen Crafter avslöjad. Porsche lanserar egen honung.


Vill du ha ett krångelfritt bilägande men skrattar åt nybilspriserna? Besiktningsjätten Dekras megatest visar vilka begagnade bilar som är mest pålitliga – klass för klass. Toyotas transportbilar finns i flera olika modeller och motoralternativ för att på bästa sätt utföra olika arbetsuppgifter. Alltid med högt prioriterad komfort och körkänsla.


Kombinerat med världsledande miljötänk, svårslagen kvalitet och låg ägandekostnad har du ett arbetsredskap du alltid kan lita på. Ett rejält motor test rekommenderas före .

Här hittar du ett stort urval av transportbilar och stora personbilar för alla behov till flexibel finansiering. Fransmännens position inom denna speciella nisch är fortfarande stark. Fram sitter man absolut inte dåligt men de små sidorutorna ger en lite instängd förarhyttkänsla. Berlingo, speciellt för huvudet. Men förarna lever farligt, menar Folksam.


Inga fordon klarar säkerhetskraven. E-Elbilen-Eldriven-Liten-Skåp-. Om exteriören kan jag säga att den inte är det snyggaste lilla skåpet jag sett men den är kort, bre praktisk och har sin charm! Transportbilar usla på säkerhet – stora risker. Jag gillar små skåpbilar och jag tycker de ska vara lite enkla . Mercedes har nyligen tillkännagett att man kommer att satsa motsvarande fem miljarder kronor på drönarteknik.


Detta som ett led i sin strategi att gå från att bara sälja transportbilar , till att vara en leverantör av kompletta transportlösningar. Genom att låta små energisnåla drönare ta över . Kleber däck har satsat på en bred marknad med allt från däck för små bilar till att utrusta större skåpbilar för företag med däck som ska hålla många mil på vägen. Idag använder vi våra bilar mycket – turer till affären, pendlande, körning i jobbet så därför måste vi kunna lite på att däcken håller den kvalitet vi förväntar oss. C-däck är till för skåpbilar och husvagnar, små transportbilar , och klarar av att hantera en högre belastning. C står för ”commercial” och deras stela hölje gör att däcket är mycket mer robust.


Detta är nödvändigt då två däck på en husvagn ska klara av samma tyngd som fyra däck på en bil till exempel. SMÅ BILAR – STOR PERSONLIGHET. Citybil, supermini eller kompaktbil?


Kompakt SUV eller kanske en kompakt minibuss? Oavsett vad du kallar dem, eller vilken av våra småbilar du väljer, så kan du vara säker på att få en smidig och praktisk bil som är riktigt kul att köra. Alla bilar kännetecknas av spjutspetsteknik, som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.