onsdag 21 maj 2014

Kanalfläkt östberg

Höljet är tillverkat av galvaniserad stålplåt. I stort sett har hela vårt sortiment swing-out utförande som underlättar service och rengöring. Gemensamt för alla fläktar är att de har väldigt hög prestanda och är av mycket god kvalitet. Våra fläktar uppfyller Erp-direktivet.


Kanalfläkt med cirkulär anslutning.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Östbergs webb. CK 2A en kanalfläkt för ventilation med hög kapacitet. Passar utmärkt som frånluftsfläkt. CK serien består av kanalfläktar med cirkulär anslutning.


Har hög kapacitet och verkningsgrad med bibehållen låg ljudnivå. Ytterrotormotorn har underhållsfria dubbelkapslade kullager. Kommer även med integrerat motorskydd.

För varvtalsreglering kan transformator eller . Varvtalsreglering kan göras med den inbyggda potentiometern, 0-V . Köp kanalfläkt Östberg LPKB 125C till ventilationssystemet. Alltid låga priser på kanalfläktar till ventilation. Beställ billigt och smidigt på nätet. Köp Östberg kanalfläkt LPKB 100C till lågt pris. LPKB 1C är en perfekt kanalfläkt vid krav av låg bygghöjd.


AB är en av världens ledande tillverkare av fläktar såsokanalfläktar , väggfläktar, radialfläktar, takfläktar, frånluftsfläktar och värme. Ventin : Ventilation för din villa. Utdragbar aluminiumkanal (3).


Hög prestanda och driftsäker. Kompakt med hög kapacitet och verkningsgrad. Motorn har isolationsklass F. LPK, Låg Profil Cirkulär. Fläkten har skyddsklass IP 44.

IRB EC, Isolerad Cirkulär. Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Han insåg att det behövdes en ny typ av kanalfläkt på marknaden. Resultatet blev en revolutionerande idé.


Den nya uppfinningen var världens första cirkulära kanalfläkt med radialfläkthjul, ytterrotormotor och rak genomströmning. De tre kompanjonerna blev så småningom osams och först Hans Östberg och sen Leif Toterud försvann ur företage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.