fredag 23 maj 2014

Skift mac

Selvom din Mac er indstillet til at vise sproget i det lan hvor den blev købt, kan du vælge at bruge et andet sprog. Mac i USA, men især arbejder i Frankrig, kan du indstille din Mac til at bruge fransk. Skift Mac -indstillinger.


Brug i stedet Systemindstillinger. Mange Mac-tastaturkombinationer bruger Kommandotasten ( ⌘). Læs mere om taster og tastaturgenveje.

Læs om de funktioner og værktøjer på Mac , du kan få adgang til ved at holde en eller flere taster nede under start. OS-gendannelse installerer forskellige versioner af macOS, . Dette lukker alle dine programmer, så når du logger ind igen, vil du være nødt til at genåbne alle programmer . Hvis der er ændringer i åbne dokumenter, som ikke er blevet arkiveret, bliver du spurgt, om du vil arkivere ændringerne. Det kan være, at du vil have knapperne og kontrolelementerne til at være på fransk, men du vil skrive dokumenter på tysk. Kontrol–Alternativ–Kommando– afbryderknappen . Windows Mac Android iOS Windows Mobile Office Online.


Sådan skifter du automatisk baggrundsbilleder.

Via knappen Sideskift (billede af et mellemrum imellem to sider) i båndet Layout, kan du vælge den slags skift som du er interesseret i skal indtræffe i dokumentet fra det sted hvor du har din cursor placeret. Sideskift, vil siden altid ende ved det markerede sted og teksten først fortsætte på en ny side. Du kan vælge helt ned til hver 5. PowerPoint-slides konfigureres automatisk i liggende Liggende slide (eller vandret) slidevisning, men du kan ændre slideretningen til stående Stående slideretning (eller lodret) slidevisning.


Læs videre for at se hvordan. Vælg fanen Visning på båndet på værktøjslinjen, . At have flere programmer åbne samtidig (det som af nogle kaldes for multitasking), falder os lige så naturligt som at høre radio, mens man kører i bil. Det tager kun et par enkle trin til at give din Mac -bruger ikon et nyt ansigt. Hold læsning for at lære , hvordan du ændrer dit brugernavn ikon på Mac OS X. Klik på ikonet for Creative Clou som er placeret på proceslinjen (Windows) eller Apple-menulinjen ( Mac OS), for at åbne Creative Cloud-computerappen. Men når jeg skal starte . På din computer kan du ændre størrelsen på.


Jeg har længe brugt iPhoto. Denne tast kaldes også F4. Chrome OS: Tryk på tasten for fuld skærm Fuld skærm øverst på tastaturet. PC Service Center tilbyder at udskiftning af harddiske.


Sammen med en Mac følger en række programmer blandt andet et mail-program kaldet Mail (eller Mail.app) samt web browseren Safari. Mange er sikker glade for begge dele, men jeg foretrækker nu andre programmer til både mail og surf på nettet.

Der findes heldigvis også masser af alternativer, som .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.