onsdag 28 maj 2014

Spikpistol 34 grader

En luftdriven spikpistol som är mycket lätt, kompakt och välbalanserad med magnesiumkropp. Aerfast ° panelspik med hel skalle är en så kallad offset-spik. Spiken finns i längderna mm, mm och mm. Panelspiken är varmförzinkad och har mejselspets för att förhindra sprickningar i panelen.


Stomme av värmebehandlad aluminium.

Försedd med kontaktskyd ställbart utblås 360° samt levereras i plastväska. Lämplig för spikning av regelstommar, bjälkar, takstolar, råspånt m. Konstruerad för rakbandad spik med D-huvu anslagsvinkel på °, . Spontanköpte en 34graders spikpistol , bör jag. En uppdatering på första modellen.


En mycket prisvärdspikpistol, Kompakt , välbalanserat och lätt stavspikverktyg för professionell användning. Levereras med panelfot . Basso dyckertpistol som skjuter dyckert på 6mm och upp till 50mm i längd.

Smidig, lätt och ergonomisk dyckertpistol som levereras i en praktisk förvaringsväska i plast. Fastsättning av råspont, läkt, fasadbeklädnad samt spikning av foder och pane. När dessa är lämpliga vet jag ej och någon information har jag inte hittat. Det följer med en generell . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Med och utan gaspatroner. Här hittar du spik för din spikpistol så att du på ett effektivt sätt kan sätta upp paneler och annat. Beroende på vad det är du ska spika fast har vi olika typer av spikar till din spikpistol så som bandad maskinspik, pappspik och dyckertspik från märken så som Prof, ett av våra egna. Pappersbindningen på stomspik ger lite, eller inga, rester vid spikningen.


Spikpistol , V, XR, Li-Ion, 5. Ah, hastigheter DCN692P◾V XR spikpistol med två hastigheter, Ah litiumjonbatteri och kolborstfri motor ◾Två hastigheter, eller effektnivåer, för att optimal avfyrning av alla spiklängder ◾Dra nytta av längre gångti snabbare beredskap för avfyrning, mindre rekyl och mer hållbarhet . Rakbandade och varmförzinkade spik för infästning av panel och stomspikning. Spikarna är CE-märkta och anpassade för utomhusbruk. Patenterad anti-dubbel mekanism och justerbart slagdjup. Robust och driftssäker med god slagkraft.


CH står för Clipped Hea ° vinkel och klippta skallar ger många spik per strip. Nu mer är merparten av våra .

Batteri: st XR Li-on 18V amp. Spikdiamereter: - mm. Kapacitet: -mm i mjukt trä och -mm i hårt trä. Magasinvinkel: - grader. Lägesväljre: Serie och enkelskott.


Products without images have been hidden. Click here to show products without images. Go to the productFind similar products. Justerbart inslagsdjup gör den idealisk för takläggning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.