torsdag 22 maj 2014

Hygglo hyra

Vi delar på prylar och delar på kostnaden. Smidigt, smart och bra för miljön! Varför äga när du kan hyra ? Vi använder BankID för att identifiera alla våra användare och alla prylar är försäkrade.


BankID är ett super smidigt och säkert sätt att identifiera dig.

På det sättet kan du alltid vara säker att den du hyr av eller hyr ut till är en riktig person och den som personen utger sig . När, och där, du behöver dem. Hyr ut dina egna prylar till andra när du själv inte använder dem. Gratis, enkelt, säkert och, framförallt, hygglo ! I appen finns precis allt du behöver för att såväl hyra saker av andra användare som att själv hyra ut dina egna prylar på ett säkert sätt.


Vår filosofi är att saker är . Grannsaker, kommersiell tjänst för lån och hyra av lös egendom.

Rentl, kommersiell tjänst för lån och hyra av lös egendom. Retoy, arrangerar aktiviteter med byte av leksaker, socialt företag. Streetbank, nätverk för att skänka eller . Tryggt, enkelt och hygglo. På vår hemsida kan du boka det du vill hyra eller lägga upp dina egna annonser. Framför allt handlar det om relativt dyra inköp som används sällan, till exempel släpvagnar och . Tillgång framför ägande – på en karta.


Smarta Kartan underlättar för göteborgare att leva hållbart genom att uppmuntra till gemenskap, nya möten och tillgång framför ägande. Vi synliggör verksamheter och nätverk som t ex cykelkök, bytesgrupper, klädbytardagar, gratisbutiker och digitala plattformar. Du kan tjäna stora pengar samtidigt som du gör miljön en tjänst.


Ta chansen att tjäna pengar på de saker som du inte alltid använder och som står outnyttjade stor del av året! Ching, skattefritt lök! Hygglo startades med den enkla idén om . Verkar enklare att hyra av en granne som man inte har någon som helst relation till än att pallra sig iväg till cramo och tillbaka för att . Av: Mycketvillhamer: januari.


Hahaha, hyra av dig då, köp en annonsplats.

Du kan ju i alla fall vara ärlig med att det är du själv som hyr ut. Jag är sugen på testa men har inte vågat inu för jag har inte hittat något på nätet om det ? Skummade igenom deras app men det verkar inte vara jätte många användare så frågan är hur mycket man får uthyrt? Någon som har något att säga om .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.