onsdag 28 maj 2014

Minikranar göteborg

Vid tunga lyft som ska utföras på trånga utrymmen, är en minikran det bästa alternativet. Kranpunkten i Göteborg Hisingen. Nordic Crane Kynningsrud har huvudkontor i Göteborg och Oslo och är marknadsledande i Västsverige och öst i Norge. Minikran – Maeda – MC2C-2.


Med stor kapacitet och hög kompetens genomför vi stora och små. Uppställningsyta, x m.

Mölnlyckeföretaget som säljer minikranar på tjugo språk. Richard Beiron, Kranlyft. Bara på Mall of Scandinavia-bygget i Solna användes ett tiotal av våra kranar, samma . Cramo är en av Europas största liftuthyrare och erbjuder ett komplett utbud av liftar från till meter i arbetshöjd. Läs mer cramo_site_huts_5_web. Alla minikranar kan köras både på diesel och el, vilket gör att de kan användas inomhus och är billiga i drift.


En annan fördel med en minikran är transportkostnaden. En stor mobilkran brukar kosta ungefär 1kronor per mil och axel i transport.

Riwal Sverige har en maskinflotta på 6enheter för uthyrning, denna består av liftar och teleskoplastare. Bohuslyft i Göteborg har också valt att satsa på Maeda minikranar. Detta är ett mycket bra komplement till de större mobilkranarna då man inte har möjlighet att komma tillräckligt nära, eller när lyftet skall göras inomhus. Hyr hos Riwal Riwal är en specialist på säkra och effektiva höjdjobb.


Vår internationella uthyrningsflotta består av ca 13. Kombinerat med individuell rådgivning, kan vi alltid se till att hitta den maskin som passar just era behov. Inte minst rapporterar uthyrningsföretagen.


På Byggmaskiner i Göteborg visades bland annat MC2som lyfter ton och väger strax under två ton i versionen med eldrift. Representanter från Cramo och Ramirent har även deltagit i utarbetandet av kursplanen. För att få en inblick i kursens utformning bjöd företaget in folk från branschen för att gå ett kurstillfälle gratis. Utbildningen ägde rum på Maedas kontor straxt utanför Göteborg. Det blev övervägande kvinnor som vi bjöd . Kranbilstransporter Göteborg.


Vi har ett 70-tal kranbilar och har satsat på ett brett utbu från minikranar på tonmeter till tungkranar med tonmeters kapacitet. Våra kranbilar används även för att köra ut och hämta in storsäckar. Många av våra kranbilar har korta jobb som specialitet, vilket gör att vi har en hög omsättning . Vi har de populära minkranarna från Maeda för uthyrning.

Finns på våra hyrcenter i Kinna och Landvetter. Mini kran med lyfthöjd upp till m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.