torsdag 22 maj 2014

Lastbil youtube

Den här videon handlar om en Kunnig tjej, en grävpilot och en lastbilschaufför som gör ett snyggt jobb. En lastbilschafför lyssnade mer på sin GPS än på kollad skyltar och hamnade helt fel. I Australien kör 32-meters lastbilar i tät stadstrafik.


En videosnutt från ETT- medarbetarna Claes Löfroth och. Bärgning av lastbil på Salsmästaregatan i Göteborg.

Minst personer dödades och flera skadades när en lastbil mejade ner folk längs ett promenadstråket. Slovakisk lastbil hamnade lite olämpligt i diket. En lastbil har krockat med en motorcykel eller en moped vid en korsning på Lidingö. Sorligt This video is not monetized as I feel like it would be inappropriate to make money out of such a horrible. Räddningstjänsten larmades om en trafikolycka på Estrax norr om Stenungsund i södergående.


Normal förbrukning ligger på runt 3-liter per mil. Lasta trailern och kör igen. Tänk även på att en så liten.

Vær klar til udrykning sammen med Ryder,hvis byens borgere har brug for det eller flyv afsted i Air. Ulricehamnsbuss kör om lastbil. Rc lastbilar ifrån Stockholm Rc trucks, på plats vid hästkraftens dag i Örebro. En förväntansfull Tore Aase från. En Nyckelfärdig lastbil från Volvo, klar för leverans!


Följ med upp i kojan där den tuffa flickan Josie och snälla björnen Nani bor! I det här avsnittet så får ni följa med när Josie och Nani åker i en stor och fin lastbil ! Halvkilometern avverkades på 17sekunder och dubbla distansen tog 22sekunder. Mest häpnadsväckande är nog ändå ekipagets toppfart.


Daniel Östlund Redaktör daniel. En 32-årig man från södra Sverige har gripits efter att ha kört en stulen lastbil i fel riktning på en stor ringled i Barcelona. Polisen tvingades öppna eld mot fordonet för att få stopp på vansinnesfärden. Sett denna förut, den är fan helt sanslös!


Raka motsatsen kan man beskåda på valfri återvinningscentral under sommaren, när släpvagnshyraren för första gången i sitt liv ska backa en liten bit och inser att hela . Tiotusen anställda ska spåra videor med extremistiska kopplingar på , säger företagets vd Susan Wojcicki till brittiska Daily Telegraph. Följ med en Scania R7lastbil på en del av Trollstigen i Norge. Vilken natur, vilken väg!

Många här som åkt den och känner igen sig? Testa skogsforums nya appar! Det finns inga dumma frågor!


Norrköping En cyklist blev vid lunchtid på fredagen påkörd av en lastbil i en rondell på Finspångsvägen. Annonsörer flyr - räds hatstämpel. Armon Hanatziv-promenaden är ett populärt turiststråk i Jerusalem och all trafik från och till platsen stängdes under söndagen av. Pludselig begynder barnet at græde i vilden sky. Gurli Gris har drukket afløbsrens, spiser sin egen far eller får en tand trukket ud uden bedøvelse. , mens du koncentrerer dig om kørslen.


Det kan også være Elsa fra Frozen, der bliver kørt over af en lastbil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.