onsdag 28 maj 2014

Lediga jobb ambassad

Utlandsmyndigheterna, dvs. De flesta på Utrikesdepartementet förväntas jobba växelvis på olika utlandsmyndigheter och på departementet i Stockholm. Hitta lediga jobb utomlands.


Alla rättigheter reserverade. Drivs med - Utformat med temat Hueman. KOCK TILL ARGENTINSKA AMBASSADENS . Uruguays ambassad , Stockholms län.


I gengäld erbjuder vi dig utmanande arbetsuppgifter som främjar professionell utveckling. Här annonserar vi lediga jobb vid ambassaden. Om du är du intresserad av att göra praktik, se sida Praktik vid ambassaden.


Ambassaden söker en lokalanställd viseringsassistent. Sista ansökningdag är januari . StepStone har jobben för chefer och specialister. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Vill du arbeta med internationella frågor, i Sverige eller utomlands? Drömmer du om ett jobb i New York, Paris eller Genève?


Eller kanske i Maputo, Abuja eller. Folke Bernadotteakademin (FBA) rekryterar civil personal till internationella fredsinsatser som Sverige deltar i. FBA har också ofta behov av personal till . På denna sida sätter vi in arbetsmöjligheter och lediga jobb som kommer via kontakter: praktik, projekt, sommararbete och även fast jobb. De bästa lediga jobben i Trovit. Sveriges ambassad i Helsingfors söker en lokalanställd kassör (deltid).


Kontakta ambassaden i det land du vill jobba (om det är en svensk ambassad du vill jobba på alltså) eller för det land du vill jobba (om du tänker dig en utländska ambassad i Sverige). Fråga hur de annonserar eventuella lediga tjänster och vilka kvalifikationer de kräver av sina anställda. Besöksadress: Odengatan.


Tunnelbanan till station Tekniska Högskolan, uppgång mot Odengatan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.