tisdag 27 maj 2014

Fler besökare till bloggen snabbt

Fundera över detta – skulle du vilja . Min blogg växte sig stor rätt snabbt på grund av att jag hittade en egen vinkel, en egen stil som inte fanns då bland svenska bloggar. Vilka knep använde du dig av för att få fler besökare ? När man börjar blogga är det viktigt att . Besökarna verkar också gilla att det går snabbt – en genomsnittlig besökare spenderar mer tid på min blogg och läser fler blogginlägg. Starta- Blogg anslöt sig till MAX CDN.

Så per automatik kan du få fler besökare genom att ansluta din blogg till ett CDN. Alla är naturligtvis inte på jakt efter fler bloggläsare, men för dom som vill ha mer liv i lådan på bloggen är Ratatas maffiga guide till fler bloggläsare. Få fler besökare till din hemsida enkelt och gratis! Svensk tjänst som hjälper dig att synas online och att få fler besökare utan att du behöver anstränga dig.


Vill du öka antalet besökare till din blogg ? Det finns inga hemliga knep som gör att du över en natt plötsligt får tusentals besöker per dag, men det finns många tips om hur du utvecklar din blogg och når nya läsare. I den här artikeln listar jag snabba tips på riktigt bra saker du kan göra för att öka trafiken till . Ju fler som länkar till din blogg , desto högre upp i resultaten hamnar den. Desto högre upp i resultaten den hamnar, desto fler besökare hittar till din blogg.

Expertens tips: Så får du fler besökare till bloggen. Svara snabbt och utförligt. Tillför mer kunskap i dina kommentarer när du svarar. Om jag tittar på min trafik (via Statcounter) ser jag att bara drygt procent är återkommande besökare – hur gör jag för att öka denna kvot?


Det är lyckligtvis ganska . Vissa pingtjänster som exempelvis Bloggportalen kräver att du registrerar din blogg innan du kan pinga och en del, som Frisim. Googla lite till så hittar du säkert fler. Du har lärt dig att publicera inlägg i din blogg och hållit på ett tag – men du skulle vilja få fler som hittar till den. Vad är viktigast: många besökare eller rätt slags besökare ? En annan viktig fråga är om du vill öka antalet besökare långsiktigt eller väldigt snabbt ? Det kan finnas olika svar på den frågan, förstås. Välkommen till BloggRegistret.


Här kan du snabbt och enkelt registrera din blogg och nå ut till nya läsare, gratis. Hjälp alla bloggar på sidan genom att tipsa dina läsare om BloggRegistret. Som tack klättrar du i topplistan för varje . För att få fler läsare till bloggen gäller det i första hand att man kan erbjuda läsarna något.


Besökarna har hittat till just din blogg eftersom de sökt efter en viss typ av information som du kan bidra med. Ett informativt innehåll är alltså en avgörande faktor när det kommer till jakten på nya läsare.

Tips som ger dig fler besökare och återkommande läsare till din blogg. Bildförklaring på hur du. Med detta verktyg kan du snabbt ta reda på hur många sökningar som sker varje månad på utvalda ord runt om i världen och även få tips på andra relevanta sökord.


Varför ska du använda verktyget? Mina bästa tips att lyckas med sin blogg : 1. Namnet på bloggen är viktigt, det ska vara lätt att komma ihåg. Uppdatera ofta och ha en tydlig bild på vilka typer av inlägg du ska skriva så slipper du få skrivkramp (tex en dagens outfit, ett tipsinlägg, ett åsiktsinlägg etc).


Hur man får fler besökare till sin blogg. Hitta en nisch där du är ensam. Kanske är det något du drömmer om i smyg, vågar inte riktigt berätta om dina ambitioner för vänner och bekanta, men ändå bloggar du på, och hoppas på att bloggen tar fart. Nationellt kända svenska bloggerskor som Kenza eller . Så här hur du får fler besökare till bloggen ! Alla vill väl ha många besökare på sin hemsida eller blogg ? Vi har listat fem snabba tips till dig som vill driva trafik till din blogg. Testa och se om det blir någon skillnad i din statistik!


Det enklaste sättet att skaffa fler besökare till din blogg , är att använda ett RSS- flöde för att syndikera ut tips om dina nya bloggposter till andra sajter. Genom att länka till tidningsartiklar (som är relevanta för din verksamhet) som du refererar till och pinga twingly kan du snabbt och enkelt få en ganska stor . KLICKA PÅ BILDEN OCH BLI MEDLEM, SÅ ENKELT ÄR DET! DU FÅR SNABBT OCH LÄTT FLER BESÖKARE TILL DIN BLOGG , KANSKE NÅGRA KOMMER OCH BEÖKER DIG FLER GÅNGER OCKSÅ!


Du har lagt ner mängder av ti kraft och pengar på att er hemsida ska bli så bra som möjligt, men hittar dina besökare dit? Precis som när man bygger upp ett fysiskt kontor eller butik, krävs det att man talar om att man finns. Läs vidare så hjälper vi dig med sex enkla tips på hur du får fler besökare till din . Hur får man fler bloggläsare, bloggtips, fler besökare till din blogg , öka dina följare på Bloglovin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.