fredag 23 maj 2014

Stenkilar

Denna gamla metod är mycket effektiv att dela stora stenar och bryta bort utstickande bergs partier med. Vi säljer Spräckkilar i en rad olika dimensioner 14- 16. Metoden passar utmärkt i känslig . Auktionen avser st stenkilar för mm hål.


För spräckning av betongfundament och mindre stenar.

Vi har eget lager (i Sverige) och skickar normalt senast vardagen efter avslutad affär. Varorna säljes inkl moms av momsregistrerat företag. Betalning sker antingen genom överföring till bankkonto i . Finns i dimensionerna 2 eller 34mm. Välj storlek efter storlek på berg du vill ha bort. Desto större bit som skall bort ju flera använder du.


Jobbar minst i par med dessa.

Tänk på att det inte går att borra upp ett hål ni redan borrat i berg, risken är vrålstor att borren förstörs. I villaträdgårdar och på fritidsfastigheter finns ofta stenar som man vill bli av med. Vid dräneringsarbeten, grävande av grunder, avlopps och vattenledningar träffar man ofta på sten som måste avlägsnas. Det finns idag ett flertal olika metoder för att spräcka sten, till exempel vattenspräckning, hydraulhammare, . Wirenstedt förbrukningsvaror inom byggsektorn till företag och privatpersoner. Vi kan hålla mycket låga priser tack vare låga omkostnader och att vi köper stora partier direkt från fabrik.


Vi rekomenderar minst 3st kilsatser, i enstaka fall kan det räcka med 2. Ha cirka en killängds avstånd mellan borrhålen. Borra djupare hål än vad kilen är lång för att inte riskera att bottna kilen . Passa på att fynda redan idag! Letar med l jus och lykta efter gammla stenkilar som man använde förr att spräcka sten med vet nån om dom fortfarande tillverkas och vart det går att få tag på helst ska dom vara bra och billiga. Med många kulörta lyktor jag gick mig i världen ut.


De slocknade - ljudlöst och oförmärkt, och så tog det vackra . Stänspidare 25mm 1St Fjäderstål. Stenspidare 20mm 2St Fjäderstål.

Utora mângfalldiga pâ flera satt danade stenkilar , som man i Kabinetterne fâr se, har jag i min sämling Fig. Des- sa, afven som alla slags kilar, kunna blifvit använde pâ 3:ne sätt: i:o äro de passande i stället för huggjärn, dâ man inga andra hade. Mkt snabb leverans, 2-dagar. Trodde aldrig det skull vara så smidigt.


Det jobbigaste är att borra hålen, själva spräckningen går hur smidigt som helst. Stenkilarna fungerar kanon! Inga stora släggor, bara en lätt -kg .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.