tisdag 27 maj 2014

Regnskydd skorsten

Det har väl knappast undgått någon att det regnar idag…i alla fall på vissa platser i landet. Med tanke på detta är det extra viktigt att sätta ett REGNSKYDD över skorstenen. Det regnar ju faktiskt rätt ner i huset, och värms skorstenen inte längre upp blir det ju kvar en väldans massa fukt. Då jag tänkt satsa på jordvärme som första system och ved som hobbysystem så kommer skorstenen ta skada av att inte brukas.


Huv på skorstenen = problem med draget?

Självdrag med kall skorsten ? Lågt pris på kinahatt till skorsten hos Skorstensbutiken. En vindflöjel på din skorsten skapar dragförbättring, visar vindriktning och fungerar som ett effektivt regnskydd. Här kan du köpa en vindflöjel online. Truma regnskydd till skorstenen från gasvärmare. Köp regnskydd till skorstenen online.


Teleskopmantlar och nederbeslag är tillverkade i mm galvaniserad plåt med 1my plastisollack på utsida och 1my primer insida. Mätgivare med placering mellan bjälklag och skorsten.

Toppkronan är tillverkad i mm lackerad aluminium, har öppningsbart regnskydd. Ordning och reda i skorstenen. Skorsten som försetts med gnistfång för att förhindra antändning av stråtak. Då behövs heller inget regnskydd på kronan.


I brandskyddslagstiftningen finns inga krav på att det vid tätning av en skorsten måste använ das bruk som är typgodkänt. Såväl ler som kalkbruk . Erbjuder villaägare hjälp med tak och skorstensarbeten. NYHET - Nu tillverkar vi och säljer även bågformade skorstensskyd finns både med och utan kajnät.


Nu är det viktigare än någonsin med ett skydd över skorstenen. Med huven får du ett effektivt regnskydd över hela skorstenen. När skorstenen inte längre utsätts för regn och snö upphör slitaget. Alla skorstenar är olika, så för att beställa en skorstenshuv som passar till just din skorsten har vi konstruerat ett enkelt formulär som du fyller i och sedan mejlar, scannar . Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun?


Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskydd , emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.

Var rädd om din skorsten - klä in den i plåt. En plåtinklädd skorsten är säker för omgivningen och snygg. Vi fixar din plåtskorsten i Piteå med omnejd.


Regnskydd med stos för putsad skorsten 4Kr. Förhöjning stege (per 6m) 4Kr. Skydd av skorsten - fällbar skorstenshuv. Skorstenen är oftast inte så dålig som man tror, fogar man upp skorstenen och blir av med fukt inifrån med hjälp av skorstensskyddet så har du konserverat din skorsten i ett gott skick.


Utvändig montage längs en yttervägg. Montering av arbetsbrygga till skorsten utan skorstenshuv. Tillverkning av produkten har skett i enlighet med de handlingar som ligger till grund för respektive godkännandebevis och därtill hörande . När en skorsten ska muras har jag sett att muraren har tegel i ett vatten bad före den lägg spå plats.


Att ha ett regnskydd över skorstenen kan inte vara fel, bortsett från att det stör rökgaserna som kommer ut. Kategori Plåtslageri, smide, svetsning Underkategori Skorstensplåt, plåthuvar etc.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.