måndag 26 maj 2014

Isolerings skärbord

Måttgraderat bord för noggrann kapning av mineralullsprodukter. Förbättrar ergonomin på byggarbetsplatsen. Extra kniv till skärbord , av specialhärdat stål. EgoCut skärbord är framtaget för att underlätta isolerings jobbet och undvika köldbryggor och onödigt spill vid tillskärning vilket gör att resultatet blir miljövänligare och arbetet mer ergonomiskt rätt.


SKÄRBORD EGOCUT F ISOLERING INKL MANUELL KNIV M SLÄT EGG.

Hopfällbart skärbord med bordskiva och gejder i aluminium, övriga delar i stål. Gejdern är steglöst ställbar och gör det möjligt att skära vinklar i 0-grader. Levereras utan rullhållare och retursäckshållare. Bordsskiva och utfällbara vingar med måttgradering.


Tillverkat av aluminium. Rejält isoleringsbord i . Hopvikbart för enkel transport. Skärbord för isolering med kniv.

Vid designen har stor vikt lagts vid att få fram ett skärbord som uppfyller användares krav på en snabb, exakt och säker tillskärning. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Auktion nästan varje dag på vår stora online nätauktion. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Moms tillkommer på alla priser.


Hyresmaskiner i Mälardalen AB. Det måttgraderade och hopfällbara kompakta arbetsbordet är tillverkat i aluminium. Det välutformade skärbordet uppfyller användarens krav på snabb, exakt och säker tillskärning. Säljes av: Eva Bagyari november 17:15.


Visa på karta ( Skövde). Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Hyrmaskiner i Umeå - Hyr där proffsen hyr - Vi har maskinerna som hjälper dig till bästa resultat.


Isolerkniv finns att hyra hos oss. OF Maskin OF Bygg OF Byggservice. Detta är en tvångsförsäljning då objektet tillhör ett konkursbo.


I enlighet med våra allmänna villkor är det därmed inte möjligt att reklamera detta köp.

Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.