onsdag 28 maj 2014

Värsåsvillan koster

Koster 1härstammar från den bohuslänska byggtraditionen med klassisk arkitektur och symmetriska fasader. Typiskt för denna landskapsstil är också den karaktäristiska glasverandan som skänker ljus till en rymlig matplats. Huset har många plusvärden – den mysiga farstukvisten, balkongen och inte . Här kan du läsa om företaget samt vilken typ av produkter de tillhandahåller inom kategorin Trähus.


Du hittar kontaktuppgifter och addresser samt det finns en länk till hemsida.

Previous article VÅRGÅRDAHUS – VILLA SJÖVIK. VÄRSÅSVILLAN – KOSTER 126. Värsåsvillan : Koster 1produkt beskrivning i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård. Värsåsvillan Företagsprofil i Allt om Bosta din källa till inspiration och produkter inom hus, hem och trädgård.


Jag ville rita ett hus enligt svensk byggnadstradition som smälter in i såväl skärgårdsmiljö. Jag fick idén om att rita ett hus som påminner om en klassisk lada, då ladan är en del av vå. This Pin was discovered by SHOSH.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Värsåsvillan som nyligen togs över av Götenehus har slutat bygga villor och satsar nu helt på fritidshus. Och det finns en del att välja på, som den här lyxiga tornvillan med vinklar och vrår. Arkitekten Börje Lundqvist som har ritat det mesta i katalogen vill helst se den byggd som kusthus högt uppe på . Cette épingle a été découverte par Kadi Vilu. Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les.


Med ett smart byggsystem och tekniska lösningar minimerar vi din energiförbrukning. Läs mer på varsasvillan. Este Pin foi descoberto por SHOSH.


Descobre (e guarda!) os teus próprios Pins no Pinterest. Halden, Strömstad och inte minst Koster. De håller alltjämt fast vid sin grundares vision – att alltid ge kunderna lite mer än vad de önskar.


Om det finns andra önske- mål i förhållande till . Leverantörer och hustillverkare av nyckelfärdiga hus. VärsåsVillan har kontor i Strömstad och anlitar endast lokala hantverkare. Här är ett axplock av några svenska företag som erbjuder nyckelfärdiga huslösningar, både själva husen och entreprenadlösningar för bygget.


Säljer både nyckelfärdiga hus i en och två plan samt fritidshus och energisnåla passivhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.