tisdag 25 augusti 2015

Account manager hilti lön

Jag har en längre tid funderat på att lämna min bransch. Jobbar inom bygg i Stockholm. Tjänar idag över 38-tusen i månaden med ackordet och vill inte gå ner i lön. Vår försäljningsmodell vilar på teamwork, som är en av sakerna som gör jobbet så kul och givande. Hon inledde med att gå olika utbildningar kring företagets produktsortiment och arbetar i dag som account manager , eller säljare, för ett säljdistrikt i södra Stockholm.


Arbetet som säljare är dynamiskt och innebär tvära.

Att arbeta som säljare eller key account manager är ett roligt men också utmanande jobb som inte bara kräver adekvat utbildning eller erfarenhet utan även en känsla för försäljning, kundkontakt och naturligtvis också kunskap om den produkt eller tjänst man arbetar med att sälja. Därför förtjänar man som säljare en bra lön. Jag är en årig gift kvinna med tonårsbarn.


Har lång arbetslivserfarenhet och har de senaste åren arbetat med försäljning, som är något som jag brinner för. I have marketing and Sales background with most experiences within B2B, and knowledgeable with all sales procedures. Positive, self-motivated and hard- worker with a wild range of skills are some of my attributes. Service mind is a part of the nature of my personality, and I am eager to build relationships with the . Säljare kan också ha titeln account manager.


Det som ofta betonas i arbetsuppgifterna för en account manager är den kontinuerliga kontakten med ett antal kunder, ansvaret för att följa upp affärerna och utveckla nya affärsmöjligheter med dessa.

Key account manager är en säljare som är specialiserad på kunder som är . Vår arbetskultur kännetecknas av höga krav på prestation i kombination med starkt stöd från chef och kollegor. Sök efter nya Starta din karriär hilti som account manager -jobb. Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 41. Account Manager Utan Erfarenhet jobb på Indeed Sverige.


Söker nya och bearbetar befintliga kunder. Utreder behov, föreslår och offererar kundanpassade ekonomiska och tekniska lösningar. Förhandlar om priser och villkor och sluter avtal. I de fall en del av lönen är baserad på försäljningsresultat kan lönen variera över tiden.


Beroende på komplexitet i produkter, kundstruktur, . Löner inom försäljning, marknadsföring. Alla löner för yrken inom försäljning, marknadsföring. Lönestatistik finns bland annat för account manager , affärschef och affärsutvecklare. Siffran i den blå rutan anger hur många referenser det finns för respektive yrke.


Lägg till ditt yrke om det saknas. StepStone har jobben för chefer och specialister. Ditt arbete är strategiskt. ACCOUNT MANAGER Östersund.

Om du är ny i branschen har du kanske. Når du har vist, at du kan tage udfordringen op, vil du rykke videre til din næste rolle inden for salg, marketing eller noget helt tredje. Det vil sige, at du sætter retningen, analyserer markedet . Customers value the predictability, availability and reduced running costs, as well as the comprehensive services such as loan tools, theft coverage and tool labelling.


Tool Park Optimisation service. Hilti Svenska AB Östersund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.