fredag 28 augusti 2015

Sorptionsavfuktare pris

I till exempel krypgrund och vind används. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner!


Sorptionstekniken garanterar hög kapacitet, även vid låga temperaturer. Rekommenderad arbetsyta är 2-40m2. Det är inget fel med krypgrunden om denna bara byggs rätt.

Problemen har också förvärrats de senaste åren med ett allt ”blötare klimat” i Sverige. När passar en avfuktare och när . I sorptionsavfuktare dras fuktig luft förbi eller genom ett fuktabsorberande material, vanligen ett speciellt kisel eller på olika sätt sammanbundet silica gel. Absorbatet kan sedan värmas ut ur sorptionsmaterialet. Detta sätt att avfukta är vid lägre temperaturer vida överlägset avfuktare med teknik såsom kondensering , s. Sammanfattning gäller CTR 300TT som är en avfuktare för krypgrund där undertryck behövs.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Vi säljer och monterar Acetecs svensktillverkade krypgrundsavfuktare med års garanti till fast pris. Acetecs sorptionsavfuktare har hög kapacitet, låg energiförbrukning och bra kvalitet vilket uppskattas av våra kunder.

Installation avfuktare : 25. Då kan det vara bra med en avfuktare. Den är också praktisk i husvagnar, husbilar och andra fordon när de t. Olika luftavfuktare är anpassade för olika typer av utrymmen, läs mer om respektive produkt för att hitta rätt.


Vi har allt från automatiska kondensavfuktare till smidiga, enkla . Som tidigare nämnt är jag ute efter hus. Vi har varit och kollat på ett fint hus som fastighetsbyrån i sin beskrivning av huset skriver att det är en varmgrund. Sitter och läser igenom anticimex besiktningsprotokoll på huset och där skriver de att det är en krypgrund. De har gett nedslag på fukt i grunden.


Avfuktarens tilluftsanslutning (den torra och värmda luften) kan kompletteras med ett 2-meter mm ventilationsrör alt. Det här kan köpas för en billig penning på ett byggvaruhus. Arbetar effektivt i kalla och svala utrymmen.


Sorptionsavfuktaren M190Y från det globalt välkända företaget Munters. Sparar energi vintertid i sommarstugan. Se filmen längre ner på sidan.


Avfuktaren M190Y är en mycket effektiv sorptionsavfuktare som genom denna teknik avfuktar effektivt till -grader C. Våra avfuktare är av typen sorptionsavfuktare och kallas även krypgrundsavfuktare. Avfuktarna hör till marknadens effektivaste och energisnålaste.

Krypgrundsavfuktare Xmed sorptionsteknik. Munters avfuktare är gjorda i tåliga och rostfria lättviktsmaterial. Hög prestanda och energieffektiva. De lämpar sig för såväl krypgrunder som kallvindar. Så långt allt ok, men när man börjar kolla på priser märker man snabbt att A:s avfuktare kostar ca 35.


Min fråga är helt enkelt om Anticimex avfuktare och deras installation är så mycket bättre så det är värt pengarna . I det hus vi planerar att köpa har det i krypgrunden börjat växa lite mikrobiell påväxt på blindbotten. Fuktproblem i krypgrund? Här får du tips om avfuktare i krypgrunden samt fuktmätning och förslag på möjliga lösningar för fuktskador i en krypgrund.


Nackdelen med rotationsavfuktaren är att den har betydligt mindre kapacitet än kondensavfuktare. För avfuktning krävs att luft skall komma åt fukthärden. För fukt inuti vägg eller ett trägolv gäller det att frilägga på något sätt så att luft kan .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.