måndag 24 augusti 2015

Skogsägaren

Larm efter att vildsvin hittats på Gotland. Nolltolerans för vildsvin på Gotland. Läs allt bra och intressant som vi har skrivit och taggat med skogsägaren här. Verksamhetskonsult Skog Evry.


Publicera december 15:38.

Till dig som vill forma det digitala skogsbruket Skogforsk. Med kunskap och engagemang har vi verkat för att skapa ett lönsamt och långsiktigt hållbart skogsbruk för flera generationer skogsägare. Skogsvårdsföreningen Österbotten är skogsägarnas intressebevakare. Du som medlem i skogsvårdsföreningen kan alltid be om råd i anknytning till din skog, det må sedan gälla virkeshandel, skogsvår skogsbeskattning eller naturskydd. Vi arbetar nära dig som skogsägare och sysselsätter lokalt, våra skogsarbetare . Papperstidning blir digitalt format.


Att ta hand om och utveckla din skog kan ge både inkomster och livskvalitet. Men som skogsbrukare har du även skyldigheter och ansvar.

Du kanske redan har en klar uppfattning om vad du vill med din skog och hur du ska göra? Skogsägare är avsedd för medlemmar i Södra Skogsägarna. Eller så är det här något helt nytt för . Som skogsägare behöver du kunskap om vad som gäller kring skogsägande och hur du kan sköta din skog på bästa sätt. Här hittar du ett ett antal värdefulla länkar till information och konkreta tips och råd kring hur du kan jobba med din skog. Fota dina kvitton med mobilen och bokför dem direkt i Enkel bokföring.


Information om vilka rättigheter och skyldigheter det innebär att äga . Till det får du landets bästa rådgivning kring skogsekonomi och skatt. Ihopsamlade kvitton på hög blir lätt ett dåligt samvete. Genom att bokföra direkt försvinner ett orosmoment. Dessutom underlättas besluten i verksamheten av att ha koll på läget.


Mer än hälften av Sveriges skogsägare upplever att lönsamheten är tillfredsställande eller mycket god. Det visar den årliga Skogsbarometern. Enligt Skogsstyrelsen har man hela tiden poängterat att skogarna kring Sandsjö har stora naturvärden och att skogsägaren borde ha kunnat förutse kraven och eventuella konsekvenser.


Idel storbolag finns representerade bland landets största skogsägare. Med ett undantag: Per Sören Skanse, 7 från Kristianstad. Det är enkelt att sälja skog till oss.

Våra kunniga virkesköpare hjälper dig till en lönsam virkesaffär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.