tisdag 25 augusti 2015

Arbetsskjorta flanell

Arbetsskjortor i 1 bomull är behagliga att ha på och så är de lätta att tvätta. Här hittar du skjortor . Jämför priser och läs recensioner på Herrkläder. Välkommen till PriceRunner!


Farfarsskjorta på gammalt vis.

Välj gärna en storlek större än vanligt eftersom flanell krymper. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Skön, rutig flanellskjorta av hög kvalitet med långa ärmar och enkel manschett. Funktionella och snygga kläder för alla lägen hittar du på Jula! Flanellskjortor i 1 vävd bomullsflanell.


En sport - och arbetsskjorta till lågpris. Finns i herr - och damstorlekar. Missa inte erbjudandet om 4- packspriset.

Jakt- och arbetsskjortor i mjuk flanell med vävt rutmönster. Grolls är ett företag med egen produktion och produktutveckling av skyddshjälmar, arbetskläder och arbetshandskar. Våra yrkesbutiker heter Grolls och våra kläder heter Björnkläder.


Ny producerad Marbetsskjorta med axelklaffar och 2st bröstfickor. Skjortan är tillverkad av 1 tjock bomull som ger dig härligt mjuk kä. Köp för 35kr per st och spara. Köp för 34kr per st och spara. Köp för 32kr per st och spara.


Köp för 30kr per st och spara. Fodrad flanell skjorta från Jobman. Quiltfodra tryckknappar, bröstfickor och förläng rygg. Material: 1 bomull, quiltfoder i polyester. Två bröstfickor med lock och justerbar manschett.


DETALJER Plastknappar FICKOR Bröstfickor med lock. AVSLUT Manschetter i ärmavslut, Slejf för möjlighet att vika upp ärmarna. Du kan lägga till ditt eget tryck på denna arbetsskjorta ! Antal: Färg: -Välj färg-, Grå, Marinblå.

Beskrivning: Bröstficka. En affärsutvecklande webbyrÃ¥ i Uppsala. Pris inklusive tryck eller brodyr .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.