torsdag 27 augusti 2015

Tyrilin interiørbeis fargekart

Luktfri og hurtigtørkende. Tyrilin Panellysner i ett eller to strøk. Fargen vil variere avhengig av treverkets beskaffenhet og hvor mye beis som påføres.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Lød” betyr preg, dybde og fargespill. Se på et hvilket som helst stykke tre, eller en ubehandlet hyttevegg, og de fleste vil være enige om at treet i seg selv er vakkert.

Det er et levd liv, med kvister og årringer som forteller en historie. Ett strøk er som nevnt nok, men ønsker du et mer dekkende utseende eller en svakere innfarging kan du følge anvisningen på baksiden av fargekartet. Er tilsatt effektivt lysfilter som motvirker gulning. Kan blandes i mange beisfarger, også gule- og rødbrune fargetoner. Beisen kan blandes i mange fargetoner.


På denne siden finner du våre brosjyrer for nedlasting (.pdf) Ønsker du brosjyrene tilsendt i posten, bruk kontaktskjemaet. Anbefales ikke på harde treslag. Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett).

Vindu: Butinox Treverk 40. Interiørbeis som bør benyttes siden den trenger . Til ubehandlet treverk av furu og gran. Unik lød og fargespill – ett strøk! Unik matt beis med langt vedlikeholds-intervall!


Jotun Lady interiørbeis sier dette på Deres nettside: år inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, vil interiøret fremstå med en unik og naturlig harmoni. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld. Lød betyr preg, dybde og fargespill.


Ettersom industrielt påført beis påføres i lik mengde på våre ulike panelprofiler, vil inntrengen i treet variere avhengig av hvor treet har vokst og hvor i tømmeret panelet er saget fra. Bestiller du samme farge på ulike. Den mørke fargen som er brukt innvendig her er interiørbeis fra Jotun i fargen Sjøsand.


De ligner på Drivved og Sjøsand fra Jotun. Har kun prøvemalt på et par panelbord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.