tisdag 25 augusti 2015

Rakennustelineet virosta

Kevyet siirtää ja kasata. Käytännössä kaikkeen rakentamiseen. Rakennustelineet alumiinista. Ammattikäyttöön suunniteltu. United Capital OÜ on Altrad Mostostal edustaja Virossa.

ALTRAD-Mostostalin vahvuus piilee pitkäaikaisessa kokemuksessa erilaisten rakennustelineiden valmistuksessa. Tuotemerkkimme on eräs tunnetuimpia alan merkkejä Euroopassa. Virolainen työkalukauppaketju Tööriistamarket on tarjolla Tallinnassa Järve kauppakeskuksen tiloissa. Kaikki tuotteemme ovat uusia ja täyttävät kaikki rakennusalan säännökset ja määräykset. ASC:n alumiinitelineitä myydään myös Virossa , Latviassa ja Liettuassa eli katamme tällä hetkellä myös kaikki Baltian maat.


Jokaisen tuotteen hinta on tuotteen kohdalla ja verkkokaupassamme ne ovat ilmoitettu hinta ilman . Olemme tuoneet markkinoille Boss Clima telineet. Boss Clima ja Talhu Boss Cam-Lock on yleinen teline Euroopan rakentajien keskuudessa.

Sen suosio perustuu pieneen osamäärään ja käsittelyn helppouteen. Kaikkiaan koko alumiiniteline sisältää vain eri osaa. Kun taas monet muut järjestelmät . Lähtökohtana on, että telineet tehdään kuitenkin kerralla valmiiksi, jotta peitteet eivät repsota tai telineen pää jää auki tuulen armoille. Keskeneräinen teline on . Ramirentin valikoimasta löytyy kehätelineitä ja modulitelineitä. Kehätelineet soveltuvat erinomaisesti julkisivurakentamiseen ja -saneeraukseen.


Modulitelineet soveltuvat kaikkiin perusrakennuskohteisiin sekä rakennuskohteisiin, joissa telineiltä vaaditaan monimuotoisuutta. Sellaisia kohteita ovat . Erikoisratkaisut teollisuuksiin. Teollisuuksien likipääsyjärjestelmät. Kulkutiet ja käyttöön monella tasolla.


Haussa käytetty telineet ja lisäosat? Ota yhteyttä suoraan telineet ja lisäosat - kohteen myyjään. Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja.


Isojoen Konehalli myy ranskalaisia Tubescan telineitä. Hieman alle nelimetriset telineet lähtevät mukaan 3eurolla, siis euro per senttimetri.

Suomen kiinnostavin huutokauppa. Hintaero seuraavaan malliin on iso, sillä saman valmistajan 407-senttimetriset sivutuelliset Optimum - telineet on hinnoiteltu jo 8euroon. Peruspaketti Korkeus 4m, pituus m, leveys m Sisäpuolinen porrasnousu Tällä sivulla ilmoitettu hinta koskee peruspakettia.


ASC-ALUMIINISET RAKENNUSTELINEET. Huomiota Helsingissä on herättänyt myös joidenkin virolaisten rakennusmiesten välinpitämätön suhtautuminen työturvallisuuteen. Pari viikkoa sitten kerääntyi Yliopistonkadun ja Kluuvikadun kulmaan joukko hämmentyneitä katsojia, kun virolaiset kokosivat seinän vierustalle rakennustelineitä. Tuotelinja kattaa rakennustelineiden ja sääsuojien vuokrauksen ja myynnin. Telineitä ja sääsuojia käytetään uudisrakennusprojekteissa, kunnostustöissä, telakoilla ja teollisuuden huoltotöissä.


Suunnittelemme ja toimitamme vaativatkin. Telinekataja-konserniin kuuluvat tytäryhtiöt AS Telinekataja Virossa ja OOO Telinekataja Venäjällä. Konserniin kuuluva Kataja Event Oy .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.