onsdag 26 augusti 2015

Hultdins dämpare

En hydraulisk dämpare gör att du kan arbeta snabbare och ökar såväl maskinens livslängd som din egen. Hydraulolja är ett utmärkt sätt att via cylindrar förflytta kraft, eftersom den är så stum. Men stumheten gör också att den vidarebefordrar vibrationer och stötar som sliter maskin och förare.


Våra dämpare reducerar dessa . Vår Lastdämpare (LD) ger hydraulisk dämpning till hjullastare , frontlastare och truckar. Den kan givetvis också monteras på lyftcylindern på en kran, men då är det allra bäst att välja en KD.

Du jobbar mycket med din maskin och det är viktigt ni båda håller länge. Med vår dämpare skonas både du och din. Hultdins Mini Excavator Damping (MED) är en hydraulisk dämpare för minigrävare. Den är lätt att installera och blir omedelbart effektiv. I vårt sortiment finns gripare för skog och entreprena sågenheter, gripsågar, dämpare , lasutrymmen, terrängbroar och pumpar.


Hultdins dämpare säljs till antingen maskin- eller krantillverkare för originalmontage och går därmed även att köpa på eftermarknaden via dem. De flesta oberoende återförsäljare i branschen kan också tillhandahålla dämpare för eftermontage. Kolla med din lokala kontakt, kör du fast är det bara att ringa oss så hjälper vi .

Det som ger mest effekt är att sätta en dämpare på lyftcylindern. Då stannar kranens lyftrörelse mjukt men distinkt i stället för att gunga. Lyftdämparen består av en eller flera ackumulatorer och strypningar (motsvarande fjäder och stötdämpare hos en modern bil).


Du kan också dämpa svängfunktionen, antingen med en . This manual applies to the following grapples: Denna publikation innehåller installationssanvisningar för Hultdins hydrauliska dämpare HDS. Om tveksamhet skulle uppstå beträffande anvisningarnas giltighet hänvisar vi till närmaste servicelämnare för utförligare information. Här hittar du broschyrer, manualer och reservdelslistor – allt du behöver när du funderar över något om våra produkter. Upp till snabbare manöverrörelser.


Förbättrad förarkomfort och ergonomi. När vi var på Norrlandsturné i början av maj åkte Fredrik och undertecknad upp till Malå och hälsade på Hultdins. Hultdins är ytterligare ett exempel på ett svenskt exportföretag med innovativ,.


Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad med inriktning på utveckling, tillverkning och försäljning av komponenter och tillbehör till skogsrelaterade maskiner och fordon såsom gripare, sågenheter, dämpare , lastbankar, skyddsgrindar och fälldon, äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig . Installation of electrical shut-off valve. The electrical shut-off valve is especially designed to be used together with Hultdins Damping system. The valve reduces the pressure peaks that normally are developed in the hydraulic system when turning the . Både front- och sidodörr som standard.


Skyddsgardin för framrutan.

Alla delar är lackerade enligt. Vattenvärme med termostat och trestegs fläkt. Företaget i Burträsk som Hultdins förvärvat tillverkar ett variabelt lastutrymme till skotare som heter Active Load Space (ALS). ALS optimerar lastutrymmet i och med att den är variabel och även har en belastningskontroll som ska undvika överlastning.


Utöver ALS tillverkas även dämpare i Burträsk. Dämparna är till för att få .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.