måndag 24 augusti 2015

Utbildning sociala medier

Intresserad av att fördjupa dina kunskaper i sociala medier ? Då ska du börja med att gå en kurs i sociala medier. Vill du arbeta med webben och sociala medier ? Gå utbildningen webbkommunikatör sociala medier på Medieinstitutet, en 2-årig yh- utbildning. Fördjupad kunskap om sociala mediers fulla potential i företagets kommunikation och marknadsföring.


På utbildningen Webbkommunikatör sociala medier kommer du få kompetens för att utforma kommunikation på bred front.

Du kommer att lära dig allt från att skriva pressmeddelanden till hur du sköter ett företags interna och externa kommunikation såväl som sociala medier. Stort fokus kommer läggas på det skrivna ordet, . Med rätt utbildning blir du och ditt företag bäst på sociala medier ! Sveriges främsta utbildare. Här hittar du samlade kurser och utbildningar inom sociala medier som hålls i Stockholm. Många företag saknar dock en utarbetad strategi för . Det var inte särskilt länge sedan social media lätt glömdes bort bland andra satsningar, inte ansågs kunna ge tillräckligt mycket tillbaka eller helt enkelt verkade lite larvigt.


En väl genomförd kampanj i sociala medier kan ge långt mer påverkan än en storsatsning i dyrare, analoga kanaler. Landskapet för medier och kommunikation är inne i en tid av ständig förändring och utveckling.

Kurser inom sociala medier. Från att passivt ha matats . De digitala mediernas utveckling och funktioner diskuteras och problematiseras utifrån både etablerade och nya medieteorier. Framför allt studeras de nya sociala medierna som resurs och som medel för . Såväl marknadsavdelning, HR som kundtjänst använder, eller borde använda, de nya digitala. Sociala medier berör många delar av ett företag eller en organisation. Digital kommunikatör i offentlig verksamhet.


Det är några av de kurser som ingår i JENSEN Yrkeshögskolas utbildning till. Under denna spännande tvådagarskurs sätter vi upp ramverk för just era möjligheter att nyttja sociala medier ur ett affärsperspektiv. Vi går grundligt igenom de sociala mediernas sex användningsområden (Marknadsföring, Sälj, Omvärldsbevakning, Marknadsundersökning, Kundservice och Krishantering) och skaffar oss . Kurspaket för design och innehåll på webben. På kurserna i detta paket lär du dig att skapa strategi, taktik, innehåll och texter för webb, e-post och sociala medier. Du väljer ut de tre kurser som passar dina behov för att bli bättre på innehåll, design och produktion för sociala medier.


Mig veterligen finns det ingen annan utbildning som kan erbjuda samma . Lär dig mer om sociala medier , LinkedIn och marknadsföring i sociala medier. Vi har öppna utbildningar, föreläsningar och företagsanpassade utbildningar. Den vassaste och mest hands-on utbildningen för dig som jobbar som marknadschef, digital kommunikatör, marknadsförare, social media manager eller liknande.


Det var ett varmt och soligt Stockholm som hälsade välkommen förra veckan, när jag träffade ett gott gäng kommunikatörer. Vi pratade sociala medier , som en del i ett större omtag vad gäller hela organisationens digitala kommunikation med allt från webbplats till digitala… Läs hela inlägget: Många digitala .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.