tisdag 25 augusti 2015

Tremix stavvibrator

Denna modell passar bra vid ljutning av betongplattor etc. OF Maskin OF Bygg OF Byggservice. Den drivs av en 1-fas elmotor, som ansluts till ett vanligt jordat vägguttag för 2V. EDIT: Får svara mig själv, läste på TREMIX att vibratorerna inte får köras i luft längre stunder. Så då borde cementen kyla tillräckligt.


Tremix C 4 Wacker IRFUN 38SL-57SL.

Nu ska det bli gjuta av! EDIT: Testade med vibratorstaven i en hink med vatten, var lika kall som vattnet efter ett par minuters körning. Varför tänkte jag inte på det direkt . Minivib for mindre støpearbeider. Med hjälp av vibrationer kan du ta bort lufttomrum i nygjuten betong. Vibrationer ökar densiteten och gör betongen hållbarare.


Vi tillhandahåller ett sortiment för olika djup, betongkonsistens och energikällor. Elektroniska stavvibratorer. Spara tid – anslut, slå på och få arbetet .

ST STAVVIBRATOR , VALVSTAV, VÄGGSTAV. LIEVERS, DYNAPAC, TREMIX. P1 SMART-E4 MINIVIB36MM SMART48. Säljare: Uthyrningsföretag.


Säljs på uppdrag av Ramirent som är ett av Sveriges största hyrbolag för maskiner. När du ska utföra betongarbeten är det mycket att tänka på. Betongen bör vibreras för att undvika luftbubblor och det är också fördelaktigt att lägga ner tid på att slipa betongytan med en glättningsmaskin.


Vi har mängder av maskiner för betongbehandling, kom in till något av våra hyrcenter så hjälper vi dig att välja rätt . Bruksanvisningen innehåller information om och beskrivningar av tillvägagångs- sätt för säker användning och säkert underhåll av WACKER maskinen. Läs, för din egen säkerhets skull, igenom säkerhetsanvisningarna noga, lägg dem på minnet och beakta dem alltid vid användningen. Den här bruksanvisningen är ingen . Lämplig för pelare, plintar och småarbeten. Denna sida använder sig av cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på siten. Genom att fortsätta använda dig av sidan godkänner du cookies.


Frekvensomformare till stavvibrator. Välkommen till din lokala maskinuthyrare i Nordvästra Skåne! Varningsvärde: 41h 19min.


Vi erbjuder uthyrning av byggmaskiner bodar, containrar, byggställningar och andra tillbehör.

Receptionsdisk med glasmonter. TREMIX elektrische Betonverdichter werden zum Verdichten von frischem. Die Betonverdichter werden von TREMIX Frequenz- umformer OM oder OM ange- trieben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.