fredag 21 augusti 2015

Värmekanon med skorsten

Hjulgående byggtork 22kW med skorsten. Förbränningskammare i rostfritt stål. Värmeväxlare som håller avgaserna separerade från varmluften. Kan kopplas till rumstermostat.


Värmekanon diesel med värmeväxlare kW.

PROTEMP byggtork diesel PT 70. Rökrör: 1mm, Värmeutblås 3mm. Mobil värmekanon av industrimodell med skorsten som drivs på dieselolja. Fotocensor för kontroll av lågan och automatisk brännarkontroll. Säkerhetstermostat och reglerutrustning, utrustad med inbyggd . Det ger en väldigt hög verkningsgrad för den här typen av värmekanoner ! Den största modellen SE 4är försedd med dubbla pumpar vilket möjliggör effektlägen, både och 1kW.


Diesel eller eldningsolja, 2V 1-fas.

Rostfri brännkammare i högkvalitetsstål (AISI 4stål). Försedd med ett säkerhetssystem för . Indirekt förbränning innebär en värmekanon med skorsten. Den uppvärmda luften blåser ut i rummet.


Lagerstatus: Tillfälligt slut. Holstein 52kw värmekanon med inbyggd justerbar Termostat 0-Grader. Remington 38Kw med inbyggd Termostat.


Men det skall ju gå att ansluta skorsten till såna här. Så hur skall jag gå till väga? Tänkte om man kunde ha den stående i ett hörn verkstan och ha en skorsten ut i väggen. Och kan man få det godkänt? Hela verkstan är byggd i trä så det är viktigt att alla försäkringar mm gäller.


Bygga värmekanon av oljebrännare avsedd för. Värmaren har flamsensor, överhettningsskydd och regleringsutrustning. Utrustad med skorsten för att kunna leda bort och ut avgaserna.


Separat fraktpris beroende på levadress. Har hittat denna värmekanon på blocket Den behöver enligt importören ingen skorsten utan den ska förbränna till 1.

Endast vid start så kan det komma en puff stor som en tennisboll, detta för att värmaren ska justera. Har kikat på dieselkanoner i 4k klassen. Duger det till ca 66kvm garage? Behöver man mer eller funkar mindre?


Gissar att isoleringen spelar en stor roll, så jag kan berätta att det är bara stenväggar, förutom en vägg, där det är 2st träportar som ska värmas. Click here to find similar products. Go to the productFind similar products.


Fri frakt ▻ Stort sortiment ▻ Beställ idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.