onsdag 26 augusti 2015

Sds max borrhammare

Hammaren är utrustad med nästa generat. Se filmen nedan om hur AVT fungerar. SDS - MAX borrhammare med funktioner: slagborrning och bilning samt elektronisk effektjustering. För borrhammare med SDS Max fäste.


Vanligtvis kan man även stänga av rotationen på en borrhammare och använda den för mejsling och bilning eller stänga av hammarverket och använda den för vanlig borrning i trä eller plåt. Stort urval på lager, snabb leverans.

Världens första 18V SDS - Max kombihammare! Perfekt för borrning, bilning och mejsling. Tre borr (Ø1 Øoch Ømm), en spetsmejsel (3mm) och en flatmejsel (25x350mm) levereras tillsammans med maskinen i en . Dynamic Anti vibration Absorber-system, som med hjälp av motvikt . Borrhammare med ny teknologi och en unik vibrationsdämpning. Konstruerad för borrhammare i professionellt bruk.


Kan användas i alla borrhammare med fäste SDS - max. Det härdade borret är gjort av högklassigt härdat stål. Det gör borret mycket hållbart och slitstarkt.

Spånkanalerna är optimerade för . Nov Säljer borrar, lång är märkta Bosch och den grova är märkt germany så även den troligen Bosch men. Tjena Jag undrar om ni har koll på detta. Jag står i begrepp om att inhandla borrhammare. Frågan gäller inte vilken maskin utan varför jag skall. Following Unfollow Blocked Unblock Pending Cancel.


AM - replies retweets likes. Med borrhammaren GBH 5-D Professional lanserar Bosch en enkel och perfekt lösning för användning. DeWalts SDS - MAX 54V FlexVolt borrhammare DCH481Xär en extremt kraftfull borrhammare som drivs av DeWalts 54V batterier.


Den batteridrivna borrhammaren är utrustad med ett anti-rotationssystem som slår ifrån om borret nyper, en kolborstfri motor, LED-bely. Jämför priser på Einhell TE-RH E, läs recensioner om Einhell Borrmaskiner och Skruvdragare. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Einhell TE- RH E. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.