torsdag 27 augusti 2015

Småskaliga skogsmaskiner

Att släpa fram rejäla stamblock behöver inte vara besvärligt. Häng med Karolina Åström när hon kör fram mäktiga stammar med en vanlig traktor och lunningsbanke. Intresset för småskaliga skogsmaskiner fortsätter att öka.


Nu nyanställer Vimek personal för att kunna öka produktionen. Vimek som tillverkar småskaliga skogsmaskiner skördar framgångar och ökar produktionen. Allt om små skogsmaskiner.

Miniskotare, beståndsgående skördare under ton är ex på mindre skogsmaskiner och det är här du hittar informatione. Avverkning med små skogsmaskiner ger mindre skador i skogen. Norrhälsinge skog är en ekonomisk. Alla tre inblandade företag betraktar det som ett utvecklingsprojekt och följer upp resultatet av det småskaliga alternativet.


Och så här långt är det positiva miner från de inblandade. Vi har haft inkörningsproblem och flera stillestånd och nog varit ganska tuffa mot maskinerna och Vimek. Presentation av Vimeks skogsmaskiner : Skördaren 404T Skotaren 606TT och miniskotaren 620.


Vi säljer ett brett sortiment av små skogsmaskiner.

Samtliga maskiner finns att provköra i tuff terräng! Vi kan som enda företag i Sverige erbjuda Dig en unik möjlighet, att testa och jämföra ett urval av mindre skogsmaskiner. Hos oss redogör vi på ett utförligt sätt för maskinernas egenskaper så att Du kan skapa Dig en egen . Här kan du läsa om, se på, jämföra, betygsätta och kommentera de vanligaste skogsmaskinerna i Skandinavien. Skogsmaskiner hos oss kategoriseras och varje skogsmaskin har också ett unikt produktkort. På produktkortet kan du se bilder, läsa om skogsmaskiner , se . Småskaliga skogsmaskiner.


Jämför skogsmaskiner På den här sidan ställer du upp två till tre liknande skogsmaskiner och jämför dessa skogsmaskiner mot varandra för att se skillnader. Att skolor investerar i mindre skogsmaskiner visar att den storleksklassen blir allt mer viktig. Det tar skolorna fasta på. Dessutom håller dagens småskaliga skogsmaskiner hög kvalitet, är lagom . Fler aktörer på marknad för mindre skogsmaskiner.


Sedan ganska lång tid tillbaka är Vimek överlägset störst på den svenska marknaden för mindre beståndsgående skogsmaskiner. De senaste åren har det dock dykt upp ett antal utmanare – både nya och nygamla tillverkare . Framtidens skogsbruk och duktiga förare är i fokus då Naturbruksskolan Svenljunga köper Vindelföretaget Vimeks paket med skördare, skotare och maskinsimulator. Vimeks maskiner riktar sig till det småskaliga skogsbruket.


Mindre skogsmaskiner efterfrågas alltmer vilket gymnasieskolan märkt av.

Bland skogsägarna i Norr- och Västerbotten blir det allt mer populärt att använda småskaliga maskiner i gallringsskogen. Bra för både produktion och miljö. Nytt i år är att det görs en satsning på ungdomar med en utbildningsdag på fredagen. Skogen genererar mängder med olika arbeten i vår region och det vill vi visa. Annonser: Produkter och tjänster.


Forskning, utveckling och utbildning, 01. Live Streaming från skogsmaskiner. Genom live streaming från skogsmaskiner ska projektet visa att svenskt skogsbruk är högteknologiskt, miljöriktigt, öppet och serviceinriktat. Projektutövare: Ida Oderstål .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.