fredag 21 augusti 2015

Spel appar för barn

Testade och godkända av föräldrar och pedagoger. Inga köp i appen, ingen reklam. Endast bra gratis appar. Läs recensioner, jämför kundbetyg, se skärmavbilder och läs mer om Spel För Barn - Barnspel appar.


Hämta Spel För Barn - Barnspel appar för att använda på din Apple TV. The Sims för barn – Toca Life.

Välkommen till Spel För Barn - en rolig och lärorik app för barn på svenska! Spel för barn innehåller pussel och spel , allt i samma app. Alla pussel i detta gratis barnspel har varierande svårighetsgrad och är utformade för att både vara roliga och uppmuntra ditt barn att . Tittut för småbarn är ett roligt och lärorikt spel för barn i åldern och år. Ett spel för barn 1-år!


I bild och ljud ges här små barn möjligheten att lära sig tala svenska på ett roligt och interaktivt sätt. En uppsjö av bilar, djur och musikinstrument finns att bekanta sig med i detta spel för barn för och åringar. Här har jag bara listat några få av apparna som jag har i min padda.


Jag brukar skilja på spelappar och på öppna appar.

Spela Disneys spännande urval av de bästa gratis onlinespelen från alla dina Disney-favoritserier och filmer! Lite svårstyrd för barn under år men ofta stor favorit hos föräldrarna. Superpopulär app som består av en katt som härmar allt du säger med heliumröst.


Populära gamla kortspelsklassikern Uno i digital form. Men inte försåtsminerade med in- app - köp som driver alla inblandade till vansinne. Och helst billiga förstås.


Det är inte lätt att göra det lätt för sig, heller. Men plattan behöver inte användas för att separera barn. Många av dom är dessutom inte bara roliga, barnen lär sig samtidigt som de spelar. Det finns massor av appar som passar barn.


Happi läser från Happi Papi Happi läser är ett enkelt spel för barn som . Smarta telefoner och surfplattor har blivit några av barnfamiljens mest omtyckta prylar. Smidiga och med ett oändligt utbud av spel och nyttiga appar tar de långt mindre plats på resan än skrymmande spel och böcker. Fler och fler föräldrar får upp ögonen för att det finns bra appar som är skapade för barn. Tror den heter så, eller picture book.


Det ska va en panda på appen iaf. Bilder på saker lastbilar, hästar, käder, frågesport bilder o så ska man peka på rätt bild när dom säger tex var är tröjan. Min åring tycker den är jätte kul.

Laddade hem den när han va 2. Spelappar för barn gör reklam för hårdporr. Skadlig kod har infekterat appar som laddats ner miljontals gånger. Det är första gången jag hört att man riktar sig mot barn i sådan stor skala, säger säkerhetsexperten Fredrik Johansson. Storhelgen kommer och surfplattorna kommer att gå varma, vad finns det för kloka och busiga appar för barn ? Vi tipsar om bästa appar för barn mellan tre och år.


Vi testar massvis med appar här på Mobil. Nu har vi valt ut våra favoriter för de mindre familjemedlemmarna. Spel på surfplattor och mobiler är ofta roliga, enkla att ta fram och kräver ingen motspelare. Men underskatta inte de gamla brädspelen – de ger chans till en samvaro som barn brukar älska. Tycker du att det är svårt att avgöra vilka spel och appar som egentligen är vettiga för en 3-4-åring?


Appar och spel – är de bra? Bokstäver med Mera lär barn bokstäver och stavning med hjälp av bilder och ljudande bokstäver. Färger och fordon är en app där man tränar på färger och ord med temat fordon.


Appen innehåller tre enkla men unika spel som gör det roligt att lära. Viktigt ha rätt inställningar i telefon och platta. Många spel - appar för barn marknadsförs som gratis, men kostar ändå pengar om barnet vill komma vidare i spelet.


Det konstaterar Konsument Göteborg som testat de populäraste gratisapparna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.