fredag 21 augusti 2015

Energimätare för utomhusbruk

Energimätare - Vägguttag Conrad. Hög kvalité till bra priser. Vi kommer att ha vår husbil stående utomhus hos bekanta under vintern.


Eftersom vi kommer att ha den lite uppvärmd via el, vill vi veta hur mycket el det går åt men vi hittar ingen elmätare för utomhusbruk. Tillförlitlig digital mätare av elförbrukning för montering på DIN-skena.

Liten lätt och enkel att installera. Om den är märkt IPdå tål den det utan att skada någon. Om mätaren tål det återstår att se. Skydda den mot direktkontakt med vatten, då är chansen större att den klarar sig. Jag har kört med en Clas Ohlsson variant utan att det skapat några problem.


Men du är som alltid ansvarig för säkerheten, alltid. Med en smart elmätare kan du få bättre koll på din elanvändning. Sätts direkt i eluttaget.

Mäter även spänning och ström. Beställ idag, leverans imorgon! Köp elmätare på nätet, i vårt utbud hittar du något som passar dig. Handla enkelt på online. Jag har genomsökt alla elaffärer som jag känner till inkl.


Den enda lösning som jag hittat är dyr i grå plastbox på vägg. Vad är det för fel på en batterilösning? Eller höfta till med något. Programmerbart kilowattpris.


En ovanligt smart och klurig produkt. Jordad dygnstimer med dygnsskiva. IP44-klassa kan användas utomhus. Med en elmätare ( energimätare ) kan man enkelt se vad elförbrukningen är för en värmepump, lägenhet, villa eller annat som kräver mätning av förbrukning, vi har energimätare som mäter både 1-fas och 3-fas.


Vissa av elmätarna har även en funktiom där man direkt kan läsa av ström och effektförbrukning, mycket praktiskt. MID) energimätare för 65A med M-Bus. Bakgrundsbelyst display.

Displayen är en bakgrundsbelyst LCD display, växling mellan mätsidor (V=Volt A= Ampere och Kwh)och all annan . Jämför priser och läs recensioner på Elartiklar. Elvärmeregulatorer, 200…4V. Välkommen till PriceRunner!


Du är här: HVAC Utfasade produkter Givare och vakter Hygrostater och fukttransmittrar Data.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.