tisdag 25 augusti 2015

Test spikpistol batteri

En spikpistol är ett verktyg som används för att skjuta in bandad spik i olika material (vanligast trä). En spikpistol som drivs av tryckluft, batteri , gas eller kolsyra förekommer för trådspik från mm upp till 1mm och det finns även tryckluftsdrivna pistoler för klammer eller dyckertspik. När du ska sätta upp lister eller takpanel är en batteridriven spikpistol det bästa verktyget.


Vi har testat sex av de vanligaste – läs vår dom här! Det är många som ringer till oss för att fråga vilken spikpistol men skall använda till va främst skillnad på dyckertpistoler. Det skall vi här nu reda ut.

Dyckertpistol 2mDenna dyckert används främst till lister och foder av alla de slag som inte kräver något högt utdragsvärde. Det är då främst listverk av alla de slag denna . Så låt oss börja med att testa spikpistoler. De flesta spikpistoler drivs på tryckluft, men det finns även gas-, batteri - och elnätdrivna. Batteridriven dyckertpistol? Spikpistolerna jag tänkte vi skulle . Köp spikpistol med självförtroende.


Innehåll på den här sidan. Makita blev en klar vinnare i vår undersökning och knep första platsen genom att ha funktioner som gör den enkel och väldigt användarvänlig.

Det finns bland annat val för singel- eller serieskott, belysning för klarsynt arbete och snabbladdning av batteri. Denna bäst i test klammerpistol har även ett inbyggt säkerhetssystem . Upp till spikar per min. Det går lika bra men långsammare att spika med gasdriven spikpistol som med tryckluftsdriven. Med gas slipper man slang och får lägre. Så tills vidare finns det bara dyckert-pistoler med batteri - drift.


Vi la spikpistolerna med fulladdat batteri och ny gastub i. TiGT Bra spikpistol som med ett par förbättringar gott och väl skulle kunna kon-. AirStrike tekniken ger den kompakta spikpistolen luft komprimering vilket gör den underhållsfri och utan driftskostnad. Två inställningar - serie eller enkel, . Jämför priser och läs recensioner på Elverktyg. Välkommen till PriceRunner! Skruvautomater och spikpistoler för tillfällen när du måste skruva eller spika mycket.


Välj i filtret om du behöver en spikpistol eller skruvautomat, vilken kraftkälla de ska använda och vikten. Ju tyngre maskin desto slitsammare arbete i längden. LIIon-drivna - hade eg klarat mig bra med en.


Däremot så verkar verktyg vara ganska individuellt, bara för att DeWALT gör en bra spikpistol så behöver deras borrmaskiner inte vara bäst osv. Några klarar sig med enbart batteri , andra ska kompletterats med gaspatron för snabba.

Test och mätinstrumnent. RAKBANDAD SPIKPISTOL – .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.