fredag 21 augusti 2015

Motorkap säljes

Maskinen på bilden är en av många av samma modell som säljes och i likvärdigt skick. Den maskin som lämnas ut behöver behöver med andra ord inte vara . Motorkap Husqvarna 2S med tillsats för stubbfräs. Reparationsobjekt, trasigt lager.


Se bilder på denna motorkap.

Dec Funkar som den ska ( lättstartad). Dec Huskvarna K9kapsåg säljes ! Allt fungerande och i mycket fin skick! Skickas inte,hämtas och provköras på platsen!


Bara för personer som vet vad man köper och vad. Beskrivelse, Vagn till motorkap , säljes i parti om st. En med vattentank och en utan. Viktig försäljningsinformation.

Kommission är inkluderat i budet. På några auktioner tillkommer . Detta objekt säljs på uppdrag av ett av Sveriges största maskinuthyrare. Klaravik är nätauktionen som anlitas av Sveriges största företag och kommuner, betalningarna hanteras av PayEx.


Nu har du möjligheten att fynda proffsmaskiner till en bråkdel av nypriset på . Auktion på internet med 1st motorkap Husqvarna K750. Netauktion, bilauktioner, konkursauktioner, antikauktioner. Försäljning främst för konkursförvaltare, myndigheter och företag, med inriktning på produkter och utrustningar för företag, verkstäder, myndigheter mm. Du som har produkter som du vill sälja eller värdera är . Här finner du vårt sortiment av motorkapar, både eldrivna och bensindrivna.


Transport, Ej möjligt, köpare ordnar frakt. Anmärkningar, Säljes för räddningstjänst. Reklamationer, Säljaren står för alla reklamationer. Läs mer i våra användarvillkor. Försäljningsvillkor, Köparen ordnar själv hämtning eller transport via speditör eller ombud.


Hämtning av köpta objekt kan ske först efter fullgjord betalning.

Har försökt få tag på firma som är intresserad att hjälpa mig med dränering av ena husidan. Buden är bindande och serviceavgiften debiteras på alla objekt. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, EJ TESTAT av auktionsfirman om inget annat sägs i objektsbeskrivningen. Denna sida består till berg. Objektsbeskrivningen är framtagen efter bästa . Den bluddrade lite när jag slutade såga förra gången, trodde då det var soppan som var på.


Andere praktische details zijn de kantelende motorkap en de eenvoudige toegankelijke onderhoudspunten. För övrigt så tog jag min Partner motorkap och delade resterande platta med. Konstigt att du inte körde med din motorkap i från början eller åkte du till GBG och hämtade den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.