måndag 31 augusti 2015

Gömma bilder android

Keepsafe secures personal photos and videos by locking them down with PIN protection, fingerprint authentication, and military-grade . Finns det nån app som gör att man kan gömma bilder ? Gömma bilder på telefonen? Med hjälp av en liten fil kan du lättare gömma medieinnehåll i din Android -telefon. Få ut mer av mobilen och plattan - här är de smartaste Android -tipsen. Våra instruktioner gäller för en Galaxy SMini med Android 4.

En enkel app som kan hjälpa dig atthålla ordning på dina bilder och videofilmer. Så döljer du appar på telefonen. Man kan dölja appar på telefonen som man inte vill att kompisen eller föräldrar kan se. Ska du gömma porr eller?


LOL har du snuskiga bilder elr? Android innehåller massor av små hemligheter och funktioner som inte alltid är så självklara vid första anblick. Anslut mobilen till datorn och kopiera den nyss skapade filen till den mappen på telefonminneskortet som innehåller bild- eller ljudfilerna som du vill dölja.


Finns program för att gömma bilder , filmer och andra filer så att inte andra kan öppna dem.

Du kan även gömma dem så att det inte ens syns att de finns där. Nu har du möjlighet att lösa detta dilemma genom att arkivera bilder i appen. För att komma åt akriveringsfunktionen behöver du bara klicka på en bild du vill gömma undan och . Läs om hur du gömmer bilder och videor i dina Ögonblick, År och Samlingar så du bara ser dem i albumet Gömt. Välj de bilder och videoklipp du vill gömma. Tryck på Dela och KeepSafe- knapparna och du är klar.


Denna applikation är en stor hjälp för att säkra dina privata filer, men det garanterar inte att du kommer att vara säker från någon bugg. Så gör en fullständig säkerhetskopia av alla dina data regelbundet. Vault Gallery, säkra och dölja privata bilder från telefonen - Android app. Idag, när det finns praktiskt taget ingen sekretess, är det mycket svårt att hålla vår privata data från nyfikna ögon av molnet eller släktingar. Antag att vi tar en bild med mobilen när du befinner dig i en intim skildring.


Jag kommer också visa dolda hacks för Stories som hur du fyller hela skärmen med färg med ett klick, publicerar gamla bilder och väljer exakt vilken färg du vill. Markera de foton du vill dölja och tryck Dölj foton längst ned. För att vi ska kunna ge våra kunder en säker upplevelse, kräver vi att du har operativsystem av version 9. Om din bild inte överensstämmer med våra Särskilda villkor för bilder , kommer du att få ett e-postmeddelande som meddelar detta. Sitter här på min Oneplus: One och har insett en sak.


Alla bilder som skickas i chatten på facebook kommer upp i mitt galleri.

Builder instance, obtained by calling createCaptureRequest(int). A builder for capture requests.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.