fredag 28 augusti 2015

Kompostkvarn biltema test

Tystgående och robust modell med vals som drar in och maler grenar och kvistar upp till Ø mm. Den här produkten är med i vårt test av kompostkvarnar. Såhär har produkten placerat sig i olika tester. Biltemas kompostkvarn tar lätt hand om avfallet när du har klippt häcken, röjt sly eller beskurit träd.


Valet föll på b-temas pga att det stod vad det skulle vara för säkring vågade inte skicka efter en dyrare märkesprodukt och då få strul med elen.

Jag har länge drömt om en kompostkvarn. Nu är maken med på noterna så nu gäller det att skynda att hitta vilken som är bäst. Vad är era erfarenheter av kompostkvarnar? De är väl en bra grej att ha?


Efter lite googlande verkar vals vara att föredra. Kompostkvarnen är en fantastiskt användbar maskin. Med den förvandlas kvistar och grenar till finhackad flis, som kan användas dekorativt eller mera nyttigt i kökslanden.


Men kvarnarna väsnas och alla är inte lika effektiva.

Vi har fyllt kvarnar med alla . Very good garden tools, good to get rid of all the branches! Läs vårt test nu, så vet du vilken kompostkvarn som är riktigt bra och prisvärd! Betyg: - Bäst i test.


En rymlig uppsamlare och flis i form av stickor och ”remsor ” gör denna kvarn till testvinnare. Styrka: Ljudet från motorn är högt, men inte obehagligt. Knivarna finfördelar kraftiga grenar effektivt till flis och stickor. Funktion: Den medföljande påpetaren fungerar inte optimalt för den glider . Otrooooliga prishöjningar på Biltema ! I förra veckan kom en folder från Biltema i brevlådan.


I dag kom Biltemakatalogen, då kostar samma kompostkvarn 1. Hjälp mig välja vad man ska köpa. Bor på villatomt med häck ocn inte många träd idag. En kompostkvarn förvandlar kvistar, mindre grenar och annat trädgårdsavfall till flis eller kross. Testfakta - Bäst i Test - är ett oberoende test - och researchföretag specialiserat på laboratorietest och utvärdering av konsumentprodukter.


Jämför priser och läs recensioner på Trädgårdsmaskiner. Välkommen till PriceRunner!

Spara energin till något annat. Vi erbjuder fri montering när du köper en cykel hos oss under vecka 35! Handla en ny gräsklippare billigt, bekvämt och säkert online på nätet.


Alltid fraktfri hemleverans av byggvaror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.