tisdag 25 augusti 2015

Fendt husvagnar 2016

Tendenza – den Tidlösa Trendsättaren. Med Tendenza 20har våra ingenjörer och designers bemött önskemålen speciellt från husvagnentusiaster i Europa för en husvagn med extraordinär interiördesign med hög kvalité, vilket man alltid finner hos Fendt -Caravan. Fendt -Caravan-typisk, söka handgjort utförande. Fendt är husvagnstillverkaren och varumärket som i flera år visat på sunt förnuft och försiktigt agerande när det blåser hårt på marknaden. I nya vagnen Tendenza har man däremot tagit ut svängarna – inredningen överraskar på flera sätt.


Provkörd ur nummer från år 20Carola Eklundh (text) Jonas erickson ( foto). Hitta din nästa Fendt på Bytbil. Bläddra mellan tusentals husvagnar från bland annat Fendt hos fordonshandlare i hela Sverige. Publicerad 2014-03-13:22. Efter två års frånvaro på den svenska marknaden är Fendt tillbaka.


Märket är inte bara en finare Hobby, som man skämtsamt kan säga, Fendt är också ett premiummärke. Husvagnen vi här tittar närmare på heter Bianco 5SG. Det är en vagn i mellanklassen vad gäller storlek, invändigt mäter . Fendt har funnits som husvagnsmärke sedan 19då traktormärket tog över märket Lely som byggdes husvagnar från 1963.


Sedan 19är Hobby ägare och håller Fendt som ett exklusivare alternativ. Elegans och hög kvalité ingår alltid i en Fendt. Vi tar en titt på några av modellerna. Fendt på Bilweb, här hittar du annonser på nya och begagnade Fendt från bilhandlare och privatpersoner. Det är något visst med att öppna dörren till sin helt nya husvagn – allt är nytt och oanvänt.


En känsla utöver det vanliga. Här hittar du alla nya husvagnar vi har i lager på våra center (har vi inte din favorit inne så hör av dig – vi fixar det mesta ). Vagnar som bara är att rulla ut, hänga på och dra iväg med. På Blocket kan du se Husvagnar husbilar annonser i Hela Sverige.


Vi har ett stort utbud av nya och begagnade husvagnar från Kabe, Adria, Hobby, Solifer, Polar, Cabby, Knaus mfl. I våra utställningshallar kan du i lugn och ro strosa runt och våra säljare står alltid till tjänst för att guida dig rätt. Alla våra husvagnar är servade och genomgångna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.