tisdag 25 augusti 2015

Maskinspik jula

Spikarna är CE-märkta och anpassade för inomhusbruk. Beroende på vad det är du ska spika fast har vi olika typer av spikar till din spikpistol så som bandad maskinspik , pappspik och dyckertspik från märken så som Prof, ett av våra egna märken. Den största risken med en spikpistol är ändå att du har så kul att du börjar spika fast saker lite överallt.


Jag har en Jula Meec och den skjuter dubbelspik varenda j. Jag har provat allt, ändra tryck, spikdjup, med och utan nosskyd olika spiklängder, smörjning osv osv.

Har du provat Tricket med att hålla in avtryckaren och nästan slå pistolen mot underlaget. De vet jag att jag fick göra när . Längd på bandad spik i samband med sättande av. Var köper ni era bandade spik? Rullbandade och varmförzinkade spik för montage av t. Bandad 34° maskinspik med miljösmart M-fusion ytbehandling, Cklassad.


Finns i flera olika storlekar.

Uppfyller service class 3. Rakbandad med µm varmförzinkning för utomhusbruk. Stomme av värmebehandlad aluminium. Försedd med kontaktskyd ställbart utblås 360° samt levereras i plastväska. Lämplig för spikning av regelstommar, bjälkar, takstolar, råspånt m. Konstruerad för rakbandad spik med D-huvu anslagsvinkel på 34°, . Idag finns det spikar och skruvar för nästan alla tillfällen. Men generellt sett kan man säga att skruvar är tystare, rör sig mindre och det är lättare att åtgärda fel.


Däremot så brukar skruv vara dyrare än spik och kräva en skruvdragare. Tjep maskinspik 34° runt huvud. Essve maskinspik 34°, D-huvud. Både Biltema och Jula hade dessa men inte graders.


Login to use all features. Spik Band grader, 65x8mm 520st. Byggmax Åldersbeständig plast 2mm 7x25. Omfattas inte av utökad ansvarstid vid entreprenad.

Logga in för att se prisuppgifter. Visa ersättningsartikel. Det bandade sortiment är framtaget för att passa de flesta förekommande spikpistolerna på marknaden.


Senco dykkert mini AX17EGA 1. Maskinspik i storlek x mm. Gryts spik NOelförzinkad 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.