tisdag 25 augusti 2015

Hjulmuttrar volvo

Slut Begränsat lager I lager. Välj butik för lagerstatus ›. Hej, Vad har ni för hjulmuttrar till era V50? Var och kollade vad Bilia hade för hjulmuttrar och de hade slutat med dessa.


Inlägg av TKOFTR ons jan 22:06:41.

Hur är det med gängan på 240ins pinnbultar till fälgarna. Att någon skulle bytt pinnbultarna på dessa till mm gänga är inte så troligt! Mx - Sats om 20st. Hej undrar vad det är för gängor på hjulmuttrarna på en volvo 7? M12xelr är det M12x? Det reder sig, sa kärringen som sket i såsen!


Hej Har en Ford focus -06a.

Står nämligen i instruktionsboken att LM . Nån som vet var man kan köpa original eller original-liknande standardhjulmuttrar till 140? Såna dom säljer på däckverkstäderna har fel utseende. Volvo the intelligent choice.


Annars söker jag tips på vettiga hjulmuttrar (kupol) som inte ärgar å ser ut som skit efter en säsong. Ju billigare desto bättre! Dock ska det va lite kvalité iaf :P . Söker du efter nya märken till VOLVO Vreservdelar? Låsbara hjulmuttrar Skydda dina hjul på ett effektivt sätt. Plasthättor för låsbar hjulbult.


Hjulbultssats, förzinkade. Du finner ett stort utbud av Framvagns- och chassidelar reservdelar hos topreservdelar. En hjulmutter med väldigt fin finish och otroligt låg vikt.


Längd 50mm (öppen ände). Pris avser en sats med 20st .

Armstöd mellan framstolar City Safety generation Dekorinlägg . Liten rättning bara: Porsches centrumbultar är märkta 4Nm. Redan detta är ett problem för vanliga verkstäder, det är inte alla maskiner som klarar det. Så 6Nm är bara vansinne. TOP bilmerker fra en enkel kilde for din VOLVO V(MW) 1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.