tisdag 29 september 2015

Bensindrivet elverk från rusta

Vi har nu blivit med Elverk från Rusta för 599:-. Tänkte så här att funkar inte skiten så slänger jag den. Leammi: Kan man inte lägga e Ljuddämpare efter ordinarie tror du. Finns massa olika med olika effekter.


Jag undrar om man skulle kunna köra studioblixtar med en sån?

Eller är det skitdumt även om det funkar? Bensindrivet Elverk Från Rusta på REA! Efter vår senaste resa när vi var i Schweiz och batterierna dog inser vi att vi kanske måste komplettera med ett elverk till husbilen. Det verkar vara en djungel av olika märken och effekter.


Kan ställa den en bit bort då den laddar batteri och man eventuellt kikar på tv (som dödar resten av ljudet) under tiden. Jag såg det här elverket på Rusta som var VÄLDIGT. Har man möjlighet att lägga upp en större slant så är ju solcell att föredra om man ska . N2blir på den nostalgiska fordonsträffen vid Fagervi idrottsplats i Fagered den maj.

Hjärtligt välkomna till ett. Turistbuss N2Det har de senaste månaderna hörts . Jag har börjat fundera lite mer över detta elverk. Pris i kassan hos Rusta (Det är väl Rusta , tyckte jag såg namnet i länken med manualen?) är 5svenska kronor. Rustas del av dessa är minst ett par hundra, maskinen har transporterats från Kina där den har packats efter att ha tillverkats, material till . Bland Ankare och V8:or: Trip to Y-län.


Kom precis på att ja ska på rusta å köpa ett elverk :o) ,. LANTISLYGDMAN : IM ALIVE! Tro inte att vi har blåst . Elverket är en liten tvåtaktare på 6W kontinuerlig eleffekt, köpt på Rusta som inte har kvar dessa längre men samma maskin säljs under många olika namn,. Större bensindrivna elverk (inte jättestora, de skiljer sig för mycket i verkningsgrad) borde kunna omräknas ungefär med tomgångsförbrukning . Nu blir förstås följden att allt fler köper ett diesel- eller bensindrivet elverk. Rusta , Jula och Clas Ohlson har små elverk i prisklassen under 3. Min bror har ett kinestillverkat bensindrivet elverk.


Har köpt en liten billig bensingenerator på Rusta. Det är mycket oekonomiskt att använda ett bensindrivet elverk för att t ex ladda batterier till elverktyg. Vanligen har kraftverket två.

Elkraftverk säljs hos Clas Ohlson, Jula, Biltema, Rusta med flera kedjor. Det finns i regel tre typer av utrustning som kan kopplas till ett elverk : Utrustning . Bäst och billigast blir att köpa en volts stereo och använda ett eller flera bilbatteri(er), annars så är det ett elverk som gäller. Ja det tyckte jag också, altså att det var onödigt med ett bensindriven kraftverk för en stereo.


Visserligen mycket närmare 6men ser ju litet och smidigt ut. Blir till att åka och titta på det imorgon 650W räcker ju gott till allt som jag använder på båten. Om den skall köras på 12v så blir det en jädrans massa ampere, batteriet den skall gå på lär inte orka länge. Kanske bättre med ett elverk ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.