måndag 21 september 2015

Tak och fasad mässa

Det är en renodlad fackmässa och målgruppen är arkitekter, konstruktörer, inköpare och. Mässbesök och lunch är gratis till föranmälda fackbesökare. Göteborgs Konserthus, Götaplatsen, Göteborg. Mässan är öppen båda dagarna kl. Fackmässorna är en av byggbranschens viktigaste kanaler för information om tjänster, produkter och material.


Vår viktigaste verksamhet är att arrangera nischade lokala fackmässor med hög träffsäkerhet och kvalitet.

Hit bjuds etablerade företag med nyheter inom temanen. Målgruppen är i huvudsak föreskrivare och beställare men även inköpare och. I en tid då tid är en viktigare faktor än allt annat, väljer föreskrivarna och köparna sina möten så att de ger optimal utdelning. På en mässa kan leverantörer presentera komplicerade produkter och tekniker . Varmt Välkomna önskar Jakob och Mats.


Du kan läsa mer om mässan samt anmäla dig . Det gör också att utställarna helt och hållet kan . Laminat-fasader med oändliga möjligheter - låt dig inspireras.

Det är Skånsk Byggtjänst som arrangerar mässan och mässbesök inkl. Fasadskivorna har lång livslängd och tål solens UV-strålning utan att. Vi kommer prata energiberäkning, Weber Komfortgolv, isolerade fasadssystem m. Vi finns givetvis på plats med en fullspäckad monter och väntar på.


WTC Stockholm Tak och Fasad mässa. Into från Velux och Peter från Preconal – idag blir det väldigt många besökare på mässan! Med Skånsk Byggtjänsts lunchmässor får du tillfälle att prata med material- och. En engagerad mässa där besökaren under ett och . Den april passade Hagmans Tak på att träffa vår leverantör Mataki som ställde ut på Nordbygg! En viktig del av vår vardag är att möta våra befintliga och presumtiva kunder ute på mässor och event.


Att få vara en tidig part i processen kring en kommande byggnadsinvestering, gör att vi kan komma närmare dina önskemål på den optimala lösningen för verksamheten. Möt oss på mässan så berättar vi mer om vår flexibilitet och vår erfarenhet av att arbeta med arkitekter och konstruktörer. Weland Stål sponsrar World Cup Ulricehamn. Träffa oss på Elmia Subcontractor. Vi tackar alla kunder som besökte oss på FASTIGHETSMÄSSAN i Kista som var mycket givande och välbesökt!


Totalt besökte ca 1personer vårt frukostseminarium där KraftKultur, VoltAir System och ByggVesta gemensamt påvisade att det går. Just nu vi ute på en mindre mässturné i Borlänge, Västerås och Uppsala.

Marit och Mikael representerar Veg Tech. Vi har precis hottat upp vår monter som vi tar med för mindre mässor och så här blev resultatet. Allt ska gå smidigt att packa och få plats i bilen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.