måndag 28 september 2015

Stuga i skogen uthyres

Denna lilla stuga med en stor altan ligger ensamt mitt i skogen där en riktig vildmarkskänsla infinner sig. Njut av härlig utsikt på altanen eller. Liten fräsch och enkel stuga , sovrum med toalett, bäddar, vatten och avlopp men ej varmvatten, ej dusch inne i stugan, ej kök (tillgång till dusch finnes i huvudbyggnad). Här får du sköta dig själv om du så önskar men om behov . Letar du efter stuga att hyra i Västergötland?


Stugan är kvm stor, fördelat på rok.

Sverige eller utomlands. Stort fint hus i ett lugnt och centralt villaområde uthyres veckovis. Vill du ro roddbåt, bada bastu, ha skogen bakom huset och cykla på lugna vägar och dessutom bo i här. Stor, lyxig stuga mitt på Sälfjällstorget. Vill du hyra eller hyra ut en stuga i Västra Götalands län?


Många stugor i Västra Götalands län att hyra direkt av ägaren utan mellanhänder. Huset ligger inbäddat i skogen vid vägslut. Karlslund har ett lugnt och idylliskt läge med promenadvä.


Stugor i Smålan stuga i småland att hyra , stugor uthyres.

Skånes stugförmedling - hyr en stuga i Skåne. Här hittar ni stugor i alla väderstreck! Boka en idyll - en stuga i Skåne! I milsvida öppna landskap på slätten eller längs de vackra kusterna. Se samtliga stugor här . En väl isolerad stuga på kvm, rum med bäddar.


Hyra gärna tillsammans med S25U. Pentry, toalett, dusch och skogsträdgård bara två stenkast från båtplatsen på Igelön. Ett äkta Smålänskt öparadis med ängarna fulla av fruktträ där betande kor och får håller till, skogen full av djur och bär, vattnet vimlar av fisk. Som medlem i Naturskyddsföreningen har du förmånen att kunna hyra våra stugor som finns runt om i landet.


Sök alla lediga lägenheter Norrköping med sökmotorn Kvalster. Här på Blocket Bostad visar vi bostadsannonser för dig som vill hyra fritidsboende i Stockholm. Söker du en semesterstuga så finns det tusentals stugor att hyra på BostadsPortal just nu!


Här kan du hitta allt från stuga , fritidshus och torp till gårdshus (lantgård), vandrarhem och pensionat. I bland finns till och med husbil eller . Stockholms skärgår sjönära stuga med all bekvämlighet och trädgård. Idyllisk stuga på sjön (västra bank plats) med egen brygga och båt.


Nya annonser för fritidshus. Fritidshus, kvm, rok, ,.

Hus på norra öland uthyres. Lämna julstressen hemma i år och hyr en stuga , kanske nära släkt och vänner under årets jul och nyårshelg. Mysig stuga uppe i skogen uthyres till någon som vill komma bort och få lite avkoppling. Finns även en hel del svamp i skogarna.


OBS det finns ej indraget vatten! Men man kan hämta vatten m upp i en ladan där det finns rinnande friskt vatten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.