måndag 21 september 2015

Fordonsgaranti ab bluff

Jag kommer inte köpa något från dem, men känner att det låter ganska misstänksamt så det . Flera bilister har blivit kontaktade av ett företag som erbjudit dem att teckna en så kallad förlängd fordonsgaranti. Företaget ska i sitt brev påstå att bilägaren står utan skydd om denne avstår från att teckna en förlängning, och i så fall riskerar att betala eventuella maskinskador och fabriksfel helt själv. Täcker inte upp när det gäller allvarlig skada av motor. Vår garanti gäller under liknande .

Tidigare i veckan berättade vi om kritiken mot bolaget som erbjuder en förlängd garanti när fabrikgarantin går ut på en bil. För Plus-kunder: Varnar för erbjudande om förlängd fabriksgaranti: Jag misstänker bluff. Motormännen har den senaste tiden kontaktats av medlemmar som berättat att de har fått ett erbjudande om förlängning av fordonsgarantin. Konsumentverket har fått in många anmälningar mot ett företag som erbjuder förlängd fordonsgaranti.


Många av M:s medlemmar har ifrågasatt om erbjudandet är seriöst. Vi förlänger garantin på din personbil! Svensk FordonsGaranti AB , Stockholm.


Gör allt för att skylla ifrån sig och säga att det är ditt fel, dom tar absolut inte på sig kostnaden, kan enkelt med två ord säga bluff bolag!

Det här försäkringsbolaget är det . ISO Katalogen, CF City Marketing Sverige AB , 4. Klimat Registret, CF City Marketing Sverige AB. Office Software Online, Office Software Online, 1. Enligt MRF kan erbjudandet närmast liknas med en försäkring, och har ingenting med någon garanti att göra. Vad MRF vet så finns det ingen som helst koppling till en fordonsgaranti.


Vidare står i erbjudandet att bilägarna står helt utan skydd om de inte tecknar denna nya . De erbjuder garanti för de viktigaste komponenterna upp till 19. Fordonsgaranti betalade hela reparationen och deras kundtjänst tog hand om mitt ärende på ett bra och föredömligt sätt. Kontaktade Fordonsgaranti som fick en skaderapport från Volvo och reglerade ärendet omgående. När fabriksgarantin på din bil gått ut, teckna en ny fordonsgaranti hos oss. Du fortsätter då köra med i stort sett samma trygghet som tidigare.


Total årskostnad vid månadspremie 2. Din ansökan är kostnadsfri och inte bindande. Visa fler bolag på denna adress. APPS AB Vi köpte en beg.


Passat 4-motion av Familjebilar i Västerås där AutoConcept stod för garantin.

Efter ett tag så havererade dieselmatarpumpen så att bilen blev svårstarta samt att motorn bara gav full effekt i några sekunder ( commonrailsystemet fick inte tillräckligt med bränsle). Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Se kontaktuppgifter, företagsinformation med nyckeltal, m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.