tisdag 22 september 2015

Omkrets traktordäck

Traktordäck Diagonal 16. Rekommenderat lufttryck bar. Trelleborg Wheels är en ledande tillverkare av däck och hjul för traktorer, ledstyrda traktorer, parktraktorer och specialtraktorer.


Här finns mer information. Där är däcken ordnade i stigande omkrets.

Ha alltid en pulversläckare i närheten. Om detta nu är riktigt räknat, är det några problem med differensen i bredden? Däckdimension på vilka kedjorna suttit.


Hur bestämma en traktorkedjas dimension. Snökedjors storlek - Alternativ. Jag antager att 19-inte passar men hur mycket skiljer det ,kan man ev lusa i lite kedja.


Köper man nya så skiljer det knappt något i pris vad jag kan se. Fåraherde på fritiden blandrastackor .

För att kunna motsvara behov och leva upp till alla förändrade krav ut- vecklar vi ständigt vårt sortimentet av produk- ter och tjänster. VIANORs sortiment täcker både specialdäck för entreprenad och för åkerarbeten samt traditionella diagonaldäck. Notera att de siffror du får fram inte är den fysiska rullomkretsen, utan den faktiska, dvs.


K skrev: behöver alltså ta reda på mitt hjuls omkrets för att sätta dit en cykeldator(moped) hur gör man? Hej Kan jag räkna ut omkrets på ett däck med parametrarna för bred profil och tumstorlek mot fälg? Nokian Hakkapeliitta TRI är världens första vinterdäck för traktorer och ger dig allt grepp du behöver. Med sin nya gummiblandning, slitbana och nya mönster är däcket utvecklat för att ge dig utmärkt grepp, kontroll och effektivitet i krävande vinterentreprenadarbeten.


Det verkar inte möjligt att slå fast vilken profil ett traktordäck har, det finns olika tro men ingen verkar veta. Däckets omkrets = längden på kedjorna = x ytterdiametern på däcket. Pålitlig prestation året om. Statisk belastad radius. Författare, Svar, Datum.


Snorleif, Sv: däckstorlek. Att omkretsen är större kan ha avgörande betydelse när det gäller äldre men när det handlar om nyare (yngre)så har det ingen betydelse. Välkommen till Rullomkrets.


En rullomkretskalkylator för bildäck! I kalkylatorn nedanför så kan du beräkna rullomkretsen om du går i tankar om att köpa nya däck eller kompletta hjul till din bil som har andra dimensioner än befintliga, för att kontrollera så att omkretsen inte skiljer sig för mycket med .

Du kan ju också mäta omkrets (med ett snöre) och bredd på Dina däck och på så sätt få ett ungefärligt mått att jämföra med. Moderna traktordäck (radial) anges ofta med mm mått på samma sätt som bil- och lastbilsdäck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.